Maatregelen i.v.m. coronavirus

Voor tanken en eten & drinken blijven we u van dienst bij de Tamoil tankstations. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid. De veiligheid van u en ons personeel op de stations staat voorop. Rekening houdend met de omstandigheden en maatregelen, doen we ons best om onze dienstverlening zoveel mogelijk op peil te houden. Wij proberen een zo veilig mogelijke situatie voor u te creëren.  Laten we elkaar helpen om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Dank voor uw hulp en begrip.

Wat kunt u in deze bijzondere tijd verwachten als u bij ons Tamoil station langskomt en wat kunt u zelf doen om besmettingsrisico’s te beperken?

Hygiëne

 • Uit voorzorg maken we vaker schoon op de stations. Vooral plekken die veel worden aangeraakt krijgen extra aandacht, zoals koffieautomaten, betaalterminals en vulpistolen (nozzles) aan de pomp.
 • We raden u aan om bij het tanken gebruik te maken van de handschoentjes of papieren doekjes. Zijn deze er niet, gebruik dan bijvoorbeeld een papieren zakdoekje. Raak uw gezicht niet aan en gooi handschoentjes of (zak)doekje weg na gebruik.
 • Wij doen ons best, maar blijf ook zelf de hygiënemaatregelen toepassen – zoals regelmatig handen wassen.

Betalen

 • Bij onze Tamoil Express stations kunt u met pas betalen aan de pomp.
 • Als u afrekent in de shop, vragen we u voldoende afstand te houden, bij voorkeur met pas of contactloos te betalen en bij contante betaling handcontact te vermijden.
 • Houd evenals op andere plaatsen minimaal 1,5 meter afstand van anderen.

Eten en drinken

 • Als gevolg van beperkende maatregelen, is het aanbod in onze shops minder uitgebreid dan u gewend bent.
 • Onze bakkerijen zijn gedeeltelijk open. Broodjes en andere bestellingen geven we mee voor onderweg.
 • Blijf zo kort mogelijk in de shop en neem uw dranken en gekochte etenswaren mee.

Veelgestelde vragen

Blijven de Tamoil stations open?

Het coronavirus, COVID-19, heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Met elkaar doen we er alles aan om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijk staan we voor de uitdaging om het economisch en maatschappelijk leven zoveel mogelijk gaande te houden. Evenals supermarkten hebben tankstations hierin een belangrijke verantwoordelijkheid.

Voor de mobiliteit is het van belang dat er getankt kan worden. In dit kader is goed te weten dat u welkom bent bij onze bemande Tamoil stations en onbemande Tamoil Express stations. U  kunt blijven tanken bij al onze stations in Nederland. We doen ons best u zo veilig mogelijk te ontvangen, onder meer door het inlassen van extra schoonmaak rondes. Voor een Tamoil tankstation bij u in de buurt ga naar https://tamoil.nl/tankstations.

Veilig tanken bij Tamoil doe je zo:

Als klant op onze tankstations, staat ook uw veiligheid en gezondheid bij ons voorop. Daarom dit advies:

 • Houd tijdens het tanken minstens 1,5 meter afstand van andere klanten.
 • Gebruik de plastic wegwerphandschoenen die voor het tanken beschikbaar zijn of wikkel een papieren doekje rond het handvat van het tankpistool, of gebruik een eigen handschoen.
 • Was bij thuiskomst uw handen, gedurende minstens 20 seconden met water en zeep, of maak gebruik van (eigen) desinfecterende handgel.
Kan ik betalen aan de pomp?

Op veel locaties kunt u betalen aan de pomp, maar niet bij elke pomp. Daarom vragen we u zoveel mogelijk afstand tot elkaar te houden, contactloos te betalen (bemande locaties) of met Ease2Pay te betalen (waar mogelijk), en bij contante betaling handcontact te vermijden.

Kan ik in de shop betalen?

Bij de Tamoil stations met een shop kunt u bij de kassa betalen. Als u afrekent in de shop, vragen we u voldoende afstand te houden, bij voorkeur met pas of contactloos te betalen en bij contante betaling handcontact te vermijden.

Mag ik etenswaren consumeren op het station?

Voor uw en onze veiligheid verzoeken wij u vriendelijk geen plaats te nemen aan de statafels en zo kort mogelijk in de shop te verblijven en uw consumpties mee te nemen voor onderweg.

Hoe zit het met hygiëne?

Wij proberen onze stations altijd al zo schoon mogelijk te houden. In deze tijden doen we dat nog eens met extra zorg.