Facebook iconGoogle+ iconInstagram iconLinkedIn iconMedium iconPinterest iconSnapchat iconSpotify iconTumblr iconTwitter iconWhatsApp iconYouTube icon

Tamoil in Nederland

tamoil_nederland

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 203 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Zij produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt haar klanten diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel op een aantal van haar tankstations. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij i.s.m. energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app, waardoor tanken nog goedkoper is geworden.

Strategie

De kernwaarden van Tamoil Nederland in het kader van haar strategisch beleid zijn Klanttevredenheid, Innovatie, Duurzaamheid, Maatschappelijk Betrokkenheid, Veiligheid en Milieu.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij Tamoil erg hoog in het vaandel. Zij biedt haar klanten onder andere een scherp prijsbeleid, aantrekkelijke en veilige locaties in de buurt en een hoog servicelevel.

Innovatie

Het introduceren van duurzame producten (groen gas CNG, SuperE10Plus, Blauwe Diesel), mobiel betalen aan de pomp, het loyaliteitsprogramma Tankey, het Zonnepark XXL en andere initiatieven heeft Tamoil op de kaart gezet als innovatieve partij. Tamoil richt zich op deze wijze op het voortdurend signaleren en indien mogelijk implementeren van nieuwe technieken en inzichten ten aanzien van producten, middelen (installaties) en diensten (services).

Duurzaamheid

Tamoil vindt het belangrijk haar steentje bij te dragen aan het creëren van een meer duurzame samenleving. In dat kader heeft Tamoil onder andere het volgende ondernomen:

  • Het product SuperE10Plus is inmiddels verkrijgbaar op 15 locaties
  • Aanbieden van het product CNG op 15 locaties
  • De introductie van het fossielvrije product Blauwe Diesel op 8 locaties
  • Als eerste in Nederland luifelverlichting toegepast op basis van LED verlichting.
  • Produceren van groene stroom voor haar netwerk van tankstations door middel van een samenwerking in het Zonnepark XXL (zie ook ons nieuwsbericht)

Maatschappelijk betrokkenheid

Ook vindt Tamoil het van groot belang maatschappelijk betrokken te zijn door sponsoring en het steunen van goede doelen. Op verschillende niveaus draagt Tamoil haar steentje bij:

  • Ondersteuning van landelijke goede doelen (de opbrengst van de kleding verzamelcontainers op onze tankstations komt volledig ten goede van de Alpe d’Huzes, KWF en de Robert Kalkman Foundation)
  • Sponsoring van regionale activiteiten (o.a. Sakko Cultuurprijs (www.sakkoprijs.nl), Jeugdronde Roosendaal (www.jeugdronde.nl)
  • Ondersteunen van plaatselijke activiteiten (o.a. Roparun, sponsoring plaatselijke verenigingen)

Veiligheid en milieu

Al het mogelijke wordt gedaan om de veiligheid van klanten, werknemers, relaties en anderen te waarborgen. Vanzelfsprekend exploiteert Tamoil Nederland haar tankstations conform de geldende milieueisen.

Tamoil Nederland
Wolweverstraat 23-25
2984CE Ridderkerk

Tel: 088 – 40 07 300
Fax: 088 – 40 07 344

KvK nummer 24088707

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan!