Race naar Tamoil en tank voordelig.

Rijd naar één van de meer dan 200 Tamoil tankstations en tank altijd tegen scherpe prijzen. Bij Tamoil tank je voordelig hoge kwaliteit brandstof en kun je gemakkelijk contactloos betalen bij de pomp of in de shop. Er is altijd wel een Tamoil tankstation bij jou in de buurt.

Race naar Tamoil en tank voordelig

Download nu de gratis Tamoil app en pak extra tankvoordeel!

Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra korting op de al scherpe prijzen aan de pomp:

  • Welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter, de eerste 2 transacties.
  • Daarna 1 cent extra korting per liter, elke tankbeurt
  • Na elke 350 liter weer 5 cent extra korting per liter (op de volgende tankbeurt).

Pak je voordeel direct!

Zakelijk tanken met de Tamoil Mobility Card.

Speciaal voor bedrijven is de Tamoil Mobility Card ontwikkeld waarmee je snel, veilig en gemakkelijk tankt en op de brandstofkosten bespaart. Daarnaast biedt de kaart nog vele andere voordelen:

  • Geen paskosten
  • Tanken bij meer dan 600 tankstations in Nederland
  • Met eigen inlog altijd kaarten activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten aanvragen.
  • 24/7 toegang tot het klantenportal voor inzage transacties en facturen
  • Alle transacties overzichtelijk op één factuur.

Tamoil in het kort

Tamoil is meer dan 70 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Zij exploiteert meer dan 225 tankstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en is maatschappelijk betrokken. Zo produceert Tamoil groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt zij klanten op een aantal tankstations duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Door middel van donatie aan stichting Alpe d’HuZes van de opbrengsten van kledingcontainers die op haar stations staan, draagt Tamoil bij aan onderzoek naar kanker.

Voordelig tanken en een uitmuntende service

Voordelig tanken en een uitmuntende service. Daarvoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres. Dat betekent voor u goede brandstofprijzen en producten. Tamoil bepaalt dagelijks haar landelijke adviesprijzen op basis van internationale marktontwikkelingen.

Voordelig tanken

Veelgestelde vragen Tamoil app

De antwoorden op de veelgestelde vragen over de Tamoil app vind je natuurlijk op onze website. Het antwoord op jouw vraag staat er vast bij.

Vind het antwoord