Facebook iconGoogle+ iconInstagram iconLinkedIn iconMedium iconPinterest iconSnapchat iconSpotify iconTumblr iconTwitter iconWhatsApp iconYouTube icon

Tamoil Creditcard

Veilig, snel en gemakkelijk tanken met de Tamoil tankpas

Tamoil Creditcard

Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit…geen probleem met de Tamoil tankpas. Bij Tamoil bent u aan het juiste adres. Om aan de bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Creditcard ontwikkeld.

Landelijk dekkend netwerk

Met de Tamoil tankpas kunt u niet alleen terecht bij alle Tamoil tankstations in Nederland. Door een aantal samenwerkingsverbanden bieden wij u een landelijk dekkend netwerk van meer dan 500 tankstations. Wilt u weten of er bij u ook een Tamoil tankstation in de buurt is? Kijk dan in de Tamoil pomplocator en kom het direct te weten.

Klantportal

Tamoil factureert elektronisch. U ontvangt de wekelijkse factuur in een PDF bestand rechtstreeks in uw Postvak In. Wanneer u een tankpas aanvraagt, krijgt u ook toegang tot de Tamoil klantportal. U kunt hier niet alleen facturen downloaden en overzichten genereren van uw transacties per pas of periode. Is uw tankpas kwijt of gestolen? Via de Tamoil klantportal kunt u 24/7 uw Tamoil Creditcard blokkeren en een nieuwe tankpas aanvragen.

Bent u reeds klant, maar hebt u nog geen toegang tot de Tamoil klantportal? Vraag dan uw inlogcodes aan via info@tamoil.nl. Vermeld hierbij altijd even uw debiteurnummer.

Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van een samenwerking met Tamoil ook voor uw onderneming interessant zijn. Inmiddels gingen ruim 30.000 andere bedrijven u voor!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan!