Veilig, snel en gemakkelijk tanken met de Tamoil tankpas search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Tamoil Creditcard

tamoil_creditcardVeilig, snel en gemakkelijk tanken met de Tamoil tankpas

Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit…geen probleem met de Tamoil tankpas. Bij Tamoil bent u aan het juiste adres. Om aan de bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Creditcard ontwikkeld.

Landelijk dekkend netwerk

Met de Tamoil tankpas kunt u niet alleen terecht bij alle Tamoil tankstations in Nederland. Door een aantal samenwerkingsverbanden bieden wij u een landelijk dekkend netwerk van meer dan 500 tankstations. Wilt u weten of er bij u ook een Tamoil tankstation in de buurt is? Kijk dan in de Tamoil pomplocator en kom het direct te weten.

Klantportal

Tamoil factureert elektronisch. U ontvangt de wekelijkse factuur in een PDF bestand rechtstreeks in uw Postvak In. Wanneer u een tankpas aanvraagt, krijgt u ook toegang tot de Tamoil klantportal. U kunt hier niet alleen facturen downloaden en overzichten genereren van uw transacties per pas of periode. Is uw tankpas kwijt of gestolen? Via de Tamoil klantportal kunt u 24/7 uw Tamoil Creditcard blokkeren en een nieuwe tankpas aanvragen.

Bent u reeds klant, maar hebt u nog geen toegang tot de Tamoil klantportal? Vraag dan uw inlogcodes aan via info@tamoil.nl. Vermeld hierbij altijd even uw debiteurnummer.

Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van een samenwerking met Tamoil ook voor uw onderneming interessant zijn. Inmiddels gingen ruim 30.000 andere bedrijven u voor!

Aanvragen

Wij danken u voor uw interesse in de Tamoil Creditcard. U kunt hier het aanvraagformulier voor de Tamoil Creditcard downloaden.

Dit PDF-bestand kunt u op uw pc invullen, opslaan en printen. Helaas hebben wij nog altijd een ‘natte’ handtekening nodig…

Lees verder >

SEPA

Sinds 1 februari 2014 bestaat in Europa één betaalmarkt ingevoerd, te weten de Single European Payment Area (SEPA). Alle betalingsverkeer in Europa verloopt nu via dezelfde procedures. Bij de aanvraag van een Tamoil Creditcard voor uw bedrijf vraagt Tamoil u…

Lees verder >

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!