Tamoil Creditcard

tamoil_creditcardBesparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit…hiervoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres. Om aan de bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Creditcard ontwikkeld.

Landelijk dekkend netwerk

De Tamoil Creditcard wordt in Nederland bij alle Tamoil tankstations geaccepteerd. Door een aantal samenwerkingsverbanden kunnen wij een landelijk dekkend netwerk bieden van meer dan 500 tankstations. Benieuwd of er bij u ook een Tamoil tankstation in de buurt is? Kijk dan in de Tamoil pomplocator en kom het direct te weten.

Klantportal

Tamoil factureert elektronisch. U ontvangt de wekelijkse factuur in een PDF bestand rechtstreeks in uw Postvak In. Daarnaast hebt u 24/7 toegang tot de Tamoil klantportal waar u facturen kunt downloaden en overzichten kunt genereren van transacties per pas of per periode. De functionaliteiten van de Tamoil klantportal worden in de toekomst verder uitgebreid meer mogelijkheden om uw tankpassen te beheren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van een samenwerking met Tamoil ook voor uw onderneming interessant zijn. Inmiddels gingen ruim 30.000 andere bedrijven u voor!

Aanvragen

Wij danken u voor uw interesse in de Tamoil Creditcard. U kunt hier het aanvraagformulier voor de Tamoil Creditcard downloaden.

Dit PDF-bestand kunt u op uw pc invullen, opslaan en printen. Helaas hebben wij nog altijd een ‘natte’ handtekening nodig…

Lees verder >

SEPA

Sinds 1 februari 2014 bestaat in Europa één betaalmarkt ingevoerd, te weten de Single European Payment Area (SEPA). Alle betalingsverkeer in Europa verloopt nu via dezelfde procedures. Bij de aanvraag van een Tamoil Creditcard voor uw bedrijf vraagt Tamoil u…

Lees verder >

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!