Tamoil in Nederland – Tamoil search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Tamoil in Nederland

tamoil_nederlandStrategie

De kernwaarden van Tamoil Nederland in het kader van haar strategisch beleid zijn Maatschappelijk verantwoord ondernemen, Duurzaamheid, Innovatie, Veiligheid en Milieu. In het kader van duurzaamheid en ook beperking van CO2 emissie heeft Tamoil onder andere het volgende ondernomen:

  • als eerste in Nederland luifelverlichting toegepast op basis van LED verlichting.
  • als eerste in Europa een pilot uitgevoerd door een commerciële oplaadpaal voor elektrische voertuigen te openen op haar tankstation in Leeuwarden in samenwerking met Essent en de Provincie Friesland.
  • 15 locaties voorzien van het product SuperE10Plus.
  • op een tiental locaties een CNG verkooppunt gerealiseerd en recent is een joint venture opgericht met Essent om samen te investeren in groengas installaties (OGO)
  • er is een programma om het energieverbruik te verminderen door toepassing van ledverlichting, energiezuinige koelingen etc.
  • er is een programma om zelf groene energie op te wekken door middel van toepassen zonnepanelen op luifels van tankstations, maar ook door deel te nemen in een groot zonnepark dat het netwerk moet gaan voorzien van groene stroom.
  • Tamoil heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij de ontwikkeling van mobiel betalen op onbemande tankstations. De officiële introductie zal op 10 oktober 2016 plaatsvinden.

Sponsoring en goede doelen

Tamoil vindt het ook belangrijk een bijdrage te leveren aan maatschappelijke activiteiten zowel lokaal, regionaal als landelijk. Voor een deel zijn dit reclame activiteiten rondom lokale verenigingen. Daarnaast heeft Tamoil o.a. de volgende activiteiten:

Tamoil doneert aan de Hartstichting en is zakenvriend van het KWF Kankerbestrijding waarbij Tamoil jaarlijks een bedrag doneert ten behoeve van onderzoek. Naast deze structurele ondersteuning komt de opbrengst van de kleding verzamelcontainers op onze tankstations volledig ten goede van de stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Tamoil sponsort de Sakko Cultuurprijs voor Bergen op Zoom en omstreken. Dit is een prestigieuze cultuurprijs die jaarlijks wordt uitgereikt (www.sakkoprijs.nl).

Tamoil sponsort al meer dan 10 jaar een jeugdploeg in de Nationale Jeugdronde, een evenement dat ieder jaar in de 1e week van de zomervakantie in West Brabant wordt georganiseerd (www.jeugdronde.nl).

Tamoil Nederland

Wolweverstraat 23-25
2984CE Ridderkerk

Tel: 088 – 40 07 300
Fax: 088 – 40 07 344

KvK nummer 24088707

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!