Tamoil Navigatie Service – Tamoil search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Tamoil Navigatie Service

tamoil_navigatieMet de Tamoil Navigatie Service kunt u de locaties van onze tankstations op uw navigatiesysteem downloaden. Wij streven ernaar om de coördinaten van onze tankstations correct weer te geven. Mocht u op één van onze tankstations vaststellen dat de coördinaten niet juist zijn, laat het ons dan a.u.b. even weten. Stuur uw bevindingen per e-mail naar info@tamoil.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gegevens worden gecorrigeerd. De bestanden zijn bijgewerkt tot en met 30 september 2016.

Overzicht netwerk Tamoil Nederland

Naast de uitgebreide selectiemogelijkheden van de pomplocator en de bovenstaande navigatie service, kunt u hier tevens een volledig overzicht downloaden van de tankstations in het Tamoil netwerk. Hierin staan tevens de tankstations waar Tamoil een samenwerkingsverband is aangegaan voor wat betreft de acceptatie van de Tamoil Creditcard. In dit matrixoverzicht kunt u nazien welke producten en services er beschikbaar zijn per tankstation. Mochten er in het overzicht gegevens ontbreken, onvolledig of niet juist zijn, laat dit ons even weten via het contactformulier van deze website.

 

Navigatie downloads

Download hier de Tamoil tankstations op uw navigatiesysteem.*


 


* Volg altijd de instructies van de leverancier van uw apparatuur bij het downloaden van de gegevens. Tamoil Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan apparatuur en software die ontstaat bij het gebruik van deze gegevens.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!