Wij hebben een verrassing voor u

  • Heeft u een locatie bestemd voor een tankstation of bent u op zoek naar een ander merk of leverancier?

    Ja en ik wil verrast worden door Tamoil

  • Geef uw voorkeur aan, hoe wij u mogen bereiken.

Lees hieronder de redenen om voor Tamoil te kiezen

Tamoil groeit al jaren en wil dit blijven doen. De hoge klanttevredenheid bij zowel onze verhuurders, klanten als pomphouders overtuigt ons ervan dat dit ook zal lukken. Maar hier hebben we wel locaties voor nodig. Heeft u een locatie bestemd voor een tankstation?

Drie heel goede redenen om te kiezen voor Tamoil

Sterk merk

Tamoil is in Nederland al meer dan 50 jaar actief en telt meer dan 200 stations. Zij neemt op duurzaam én innovatief gebied een leidende positie in. Zo rijdt Tamoil voorop met duurzame brandstoffen als , en , produceert zij voor haar tankstations zelf de groene stroom en investeert Tamoil in duurzame oplossingen als LED verlichting en zonnepanelen. Daarnaast gebruiken 15.000 bedrijven de en wat het innovatieve betreft: Tamoil was de eerste in Europa met en de -app.

Prettige samenwerking

Wij luisteren graag en goed naar wat u belangrijk vindt. Een prettige samenwerking houdt immers meer in dan de gemaakte afspraken netjes vastleggen zodat beide partijen zich happy voelen. Ook na het aangaan van de verbintenis, luisteren we naar u. Zo blijven we betrokken bij elkaar en kunnen we de business samen verder ontwikkelen. Uw wensen of omstandigheden kunnen immers ook nog eens veranderen. Voor Tamoil staat een prettige samenwerking voorop. Wij bieden u daarin iets extra’s: een overzichtelijke organisatie met korte lijnen. U kunt altijd op ons rekenen.

Financieel aantrekkelijke overeenkomst

Alleen als je de wensen van de locatiehouder centraal stelt, kan je zolang bestaan als Tamoil. Dit begint natuurlijk met een financieel aantrekkelijke overeenkomst. Dat het aantal locaties elk jaar groeit, is het bewijs dat de overeenkomst die Tamoil voor u in gedachten heeft, zonder meer zeer aantrekkelijk mag worden genoemd.

Benieuwd hoe wij u verrassen?
Bel 088-4007300, mail naar verrassing@tamoil.nl
of vul het formulier hierboven in. Dan nemen wij met u contact op.