Werkzaamheden Tamoil Express Groningen Gotenburgweg

· Werkzaamheden
Werkzaamheden Tamoil Groningen Gotenburgweg

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Dit jaar gaan we in Groningen aan de slag. De werkzaamheden bij Tamoil Express aan de Gotenburgweg 7 in Groningen vinden plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 september 2019.

Werkzaamheden Tamoil Groningen

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op dinsdag 24 en woensdag 25 september 2019.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op donderdag 26 september vanaf 9.00 uur weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in Groningen, zoals:

  • Tamoil Express aan de Peizerweg 97 in Groningen
  • Tamoil Express aan de Pop Dijkemaweg 31a in Groningen

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 500 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.