Invulformulier

  • Heeft u interesse in een samenwerking met Tamoil? Neem dan contact met ons op.

  • Geef uw voorkeur aan, hoe wij u mogen bereiken.

Tamoil groeit al jaren en wil dit blijven doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar (locaties voor) nieuwe of bestaande tankstations waar we onze vlag kunnen hijsen.

Drie heel goede redenen om te kiezen voor Tamoil

Sterk merk

Tamoil is in Nederland al meer dan 70 jaar actief, telt meer dan 225 stations en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Zij neemt op duurzaam én innovatief gebied een leidende positie in. Zo rijdt Tamoil voorop met duurzame brandstoffen als en , produceert zij voor haar tankstations zelf de groene stroom en investeert Tamoil in duurzame oplossingen als LED verlichting en zonnepanelen. De elektrische rijder kan inmiddels ook bij Tamoil terecht: de eerste op onze stations bieden groene stroom.

Meer dan 15.000 bedrijven gebruiken de en wat het innovatieve betreft: Tamoil was de eerste in Europa met en heeft haar eigen met maar liefst tot 5 cent extra korting per liter brandstof voor particuliere tankers. Sinds begin 2021 kun je op alle Tamoil stations , zowel in de shop als op de buitenpaal en in het najaar van 2021 verwacht Tamoil ook een zakelijke app aan te kunnen bieden.

Tamoil is maatschappelijk betrokken. Naast haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid draagt Tamoil bij aan onderzoek naar kanker door middel van donatie aan stichting Alpe d’HuZes van de opbrengsten van kledingcontainers die op haar stations staan.

Prettige samenwerking

Wij luisteren graag en goed naar wat u belangrijk vindt. Een prettige samenwerking houdt immers meer in dan de gemaakte afspraken netjes vastleggen zodat beide partijen zich happy voelen. Ook na het aangaan van de verbintenis, luisteren we naar u. Zo blijven we betrokken bij elkaar en kunnen we de business samen verder ontwikkelen. Uw wensen of omstandigheden kunnen immers ook nog eens veranderen. Voor Tamoil staat een prettige samenwerking voorop. Wij bieden u daarin iets extra’s: een overzichtelijke organisatie met korte lijnen. U kunt altijd op ons rekenen.

Financieel aantrekkelijke overeenkomst

Alleen als je de wensen van de locatiehouder centraal stelt, kan je zolang bestaan als Tamoil. Dit begint natuurlijk met een financieel aantrekkelijke overeenkomst. Dat het aantal locaties elk jaar groeit, is het bewijs dat de overeenkomst die Tamoil voor u in gedachten heeft, zonder meer zeer aantrekkelijk mag worden genoemd.

Wilt u ook graag met ons samenwerken?
Bel dan 088-4007300, mail naar samenwerken@tamoil.nl
of vul het formulier hierboven in. Dan nemen wij met u contact op.

Sinds oktober 2019 is Tamoil een intensievere samenwerking aangegaan met producent Neste. Inmiddels is Neste MY Renewable Diesel, een emissiearme fossielvrije diesel die de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% vermindert, verkrijgbaar op meer dan 50 Tamoil stations.
Tamoil biedt sinds 2006 CNG aan op diverse locaties in samenwerking met organisaties als PitPoint en OrangeGas. Beide leveranciers bieden groen gas aan. Deze duurzame variant van aardgas wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot het dezelfde kwaliteit heeft als aardgas. Automobilisten kunnen met CNG groen rijden en besparen op brandstofkosten.
De elektrisch rijder kan sinds kort ook bij Tamoil terecht. De eerste snelladers binnen het netwerk van Tamoil zijn in bedrijf genomen op de Tamoil tankstations in Eindhoven (Sint Bonifaciuslaan 83) en Klazienaveen (Antares 2). Komend jaar zullen er naar verwachting nog meer snelladers volgen op bemande Tamoil locaties onder de nieuwe naam voor elektrisch laden bij Tamoil: T-Electric.
20.000 bedrijven gebruiken ‘m al. Dit betekent dat in Nederland circa 50.000 zakelijke automobilisten met deze pas rondrijden en allemaal een heel goede reden hebben te stoppen bij een Tamoil tankstation. Daarnaast accepteert Tamoil de tankpassen van een groot aantal andere kaartaanbieders en wordt haar tankpas op meer dan 600 stations geaccepteerd.
Tamoil was met de My Order app de eerste in Europa bij wie klanten mobiel konden betalen. Tegenwoordig biedt Tamoil mobiel betalen door gebruik van de Ease2pay app.
Particuliere klanten pakken direct extra tankvoordeel met de gratis Tamoil app.
Dit voordeel bestaat uit:
  • Welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter, de eerste 2 transacties.
  • Daarna 1 cent extra korting per liter, elke tankbeurt.
  • Na elke 350 liter weer 5 cent extra korting per liter (op de volgende tankbeurt).
Begin 2021 was Tamoil de eerste brandstof­maatschappij in Nederland waar je zowel in de shop als op de buitenpaal contactloos kunt betalen.