Facebook iconGoogle+ iconInstagram iconLinkedIn iconMedium iconPinterest iconSnapchat iconSpotify iconTumblr iconTwitter iconWhatsApp iconYouTube icon

Pers

tamoil_pers

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 200 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

Steeds meer tankstations in het blauw

Steeds meer tankstations in het blauw

Tamoil Nederland bouwt hard aan de toekomst en zet steeds meer tankstations in het blauw. Eind november voegt Tamoil nog eens 5 tankstations toe aan haar netwerk. Het gaat om de amiGo tankstations in Apeldoorn, De Rijp en Holten en de Argos locaties in Rockanje en Rotterdam (Ommoord). Hiermee komt de teller voor Tamoil op 209 tankstations.

Opening Blauwe Diesel pomp bij Tamoil Alkmaar

Dieselrijders uit Alkmaar gaan fossielvrij

Tamoil opent eerste Blauwe Diesel pomp in Noord-Holland

Ridderkerk, 8 november 2018 – Wethouder Marcel van Zon van de gemeente Alkmaar en Stadswerk072 directeur Peter Mol hebben woensdag de eerste Blauwe Diesel pomp in Noord-Holland officieel in gebruik genomen. Vanaf nu kunnen ook dieselrijders uit Alkmaar fossielvrij rijden.

Het noorden kleurt Tamoil blauw

Het noorden kleurt Tamoil blauw

De consument komt Tamoil steeds vaker tegen in het Nederlandse landschap. Het aantal tankstations van Tamoil Nederland zal in 2018 toenemen van 154 naar 183 stations. Vooral in het noorden van Nederland zullen opvallend veel stations in de Tamoil blauwe kleur komen te staan.

Tamoil Express Gouda

Consument komt Tamoil steeds vaker tegen

Ridderkerk, 29 mei 2018 – Dit jaar staat voor Tamoil Nederland in het teken van verandering als gevolg van de omschakeling naar een 2-merkenstrategie. Het aantal tankstations in de Tamoil kleuren zal in 2018 toenemen van 153 naar 183 stations. Consumenten komen hierdoor steeds vaker het Tamoil merk tegen in het Nederlandse landschap.

Tamoil opent nieuw onbemand tankstation in Terneuzen

Ridderkerk, 28 mei 2018 – Vandaag opent Tamoil Nederland een nieuw Tamoil Express tankstation in het Zeeuwse Terneuzen. U vindt het nieuw gebouwde tankstation aan de Guido Gezellestraat 41 in Terneuzen (Zuidpoort).

 

Friese dieselrijders gaan fossielvrij

Friese dieselrijders gaan fossielvrij

Tamoil Nederland en Future Fuels werken samen om Blauwe Diesel B100 nu ook op tankstations aan te bieden

Drachten, 25 april 2018 –Friesland is de eerste provincie waar auto’s fossielvrije diesel kunnen tanken. Acht Tamoil tankstations bieden vanaf vandaag Blauwe Diesel B100 aan. Blauwe Diesel B100 is het duurzame en fossielvrije alternatief voor diesel waarmee 89% CO2-uitstoot wordt verminderd. Het eerste tankstation wordt vandaag feestelijk geopend door Tjeerd van Bekkum van LF2018 en wethouder Pieter van der Zwan, gemeente Smallingerland.

Tamoil Express Zaandam

Tamoil opent nieuw Express tankstation in Zaandam

Vandaag opent Tamoil een nieuw Tamoil Express tankstation in Zaandam, aan de Symon Spiersweg 1a naast Autobedrijf de Gier en One2Wash. Hiermee komt het aantal tankstations voor het bedrijf uit Ridderkerk op 200. Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Zaandam mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

Mock-up Tankey 640 x 1136 - 3 ANDROID edit

Tanken wordt goedkoper met ‘Tankey’

Vernieuwend programma verbindt energie met brandstof. Minstens de helft van de Nederlandse automobilisten (51%) rijdt weleens om voor voordeel aan de pomp. 57 procent van de mannen, tegenover 46 procent van de vrouwen, rijdt zelfs altijd om voor een goedkopere tankbeurt. Tamoil Nederland en energiedirect.nl zorgen er samen voor dat tanken goedkoper wordt. Zij lanceren een loyaliteitsprogramma voor hun klanten onder de naam ‘Tankey’. Met een app krijgen klanten van energiedirect.nl bij elke tankbeurt 5 cent extra korting per liter bij ruim 175 tankstations. Bij verlenging van hun energiecontract kan het voordeel oplopen tot 8 cent extra korting per liter.

Infographic Tankey

Halfvolle spaarkaart grootste frustratie autobezitters bij spaaractie

Tamoil Nederland en energiedirect.nl introduceren ‘Tankey’ voor direct voordeel aan de pomp. Voor bijna de helft van de autobezitters (43%) is het niet vol krijgen van spaarkaarten de grootste frustratie van spaaracties. Voor een meerderheid van de autobezitters (60%) mag de traditie van punten sparen bij tankstations dan ook verdwijnen; zij krijgen liever direct voordeel aan de pomp. Dat blijkt uit onderzoek onder 500 Nederlanders door InSites Consulting in opdracht van Tamoil Nederland en energiedirect.nl. Om haar klanten te belonen introduceren Tamoil Nederland en energiedirect.nl ‘Tankey’: een loyaliteitsprogramma, waarmee klanten van energiedirect.nl via een app 5 cent extra korting krijgen per liter brandstof bij ruim 175 tankstations. Het loyaliteitsprogramma is via een gratis app te gebruiken.

Tamoil Express Zwartemeer

Tamoil opent twee nieuwe Express tankstations

Vandaag opent Tamoil twee nieuwe Tamoil Express tankstations in Sint Annaparochie, aan de Wissel 2, en in Zwartemeer, aan de Eemslandweg 29. Voorheen waren dit Allesco tankstations. Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en haar ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations uit te breiden. Door de opening van deze twee nieuwe onbemande tankstations is het nu ook in Sint Annaparochie en Zwartemeer mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

Tamoil en MyOrder lanceren als eerste in Europa mobiel betalen aan de pomp

Vanaf vandaag kan bij meer dan 150 Tamoil tankstations betaald worden met de mobiele app van MyOrder. Tamoil Nederland is de eerste oliemaatschappij in Europa die mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakt.

Essent en Tamoil lanceren OGO CNG voor duurzaam rijden

Groen gas voor consument en MKB steeds beter beschikbaar. Tamoil en Essent lanceren vandaag OGO CNG. OGO CNG maakt duurzaam rijden op groen gas voor iedereen in Nederland bereikbaar. Essent levert groen gas. Tamoil biedt de duurzame brandstof via de OGO CNG pompen aan op haar tankstations. Het nieuwe merk moet een van de drie grootste aanbieders van groen gas voor auto’s in Nederland worden.

Tamoil eerste oliemaatschappij in Nederland die groene stroom produceert

Tamoil Nederland gaat groene stroom produceren voor haar netwerk van tankstations. De stroom is afkomstig van het grootste zonnepanelenpark in Nederland, dat vandaag geopend is, op het TT Circuit Assen (Zonnepark XXL). Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is de eerste oliemaatschappij in Nederland die op grote schaal groene stroom produceert.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan!