Pers – Tamoil search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Pers

tamoil_persTamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 200 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

 • Het noorden kleurt Tamoil blauw

  Het noorden kleurt Tamoil blauw

  Vrijdag, 6 juli, 2018

  De consument komt Tamoil steeds vaker tegen in het Nederlandse landschap. Het aantal tankstations van Tamoil Nederland zal in 2018 toenemen van 154 naar 183 stations. Vooral in het noorden van Nederland zullen opvallend veel stations in de Tamoil blauwe kleur komen te staan.

  Download Presskit
 • Tamoil Express Gouda

  Consument komt Tamoil steeds vaker tegen

  Dinsdag, 29 mei, 2018

  Ridderkerk, 29 mei 2018 – Dit jaar staat voor Tamoil Nederland in het teken van verandering als gevolg van de omschakeling naar een 2-merkenstrategie. Het aantal tankstations in de Tamoil kleuren zal in 2018 toenemen van 153 naar 183 stations. Consumenten komen hierdoor steeds vaker het Tamoil merk tegen in het Nederlandse landschap.

  Download Presskit
 • Tamoil opent nieuw onbemand tankstation in Terneuzen

  Zondag, 27 mei, 2018

  Ridderkerk, 28 mei 2018 – Vandaag opent Tamoil Nederland een nieuw Tamoil Express tankstation in het Zeeuwse Terneuzen. U vindt het nieuw gebouwde tankstation aan de Guido Gezellestraat 41 in Terneuzen (Zuidpoort).

   

  Download Presskit
 • Friese dieselrijders gaan fossielvrij

  Friese dieselrijders gaan fossielvrij

  Woensdag, 25 april, 2018

  Tamoil Nederland en Future Fuels werken samen om Blauwe Diesel B100 nu ook op tankstations aan te bieden

  Drachten, 25 april 2018 –Friesland is de eerste provincie waar auto’s fossielvrije diesel kunnen tanken. Acht Tamoil tankstations bieden vanaf vandaag Blauwe Diesel B100 aan. Blauwe Diesel B100 is het duurzame en fossielvrije alternatief voor diesel waarmee 89% CO2-uitstoot wordt verminderd. Het eerste tankstation wordt vandaag feestelijk geopend door Tjeerd van Bekkum van LF2018 en wethouder Pieter van der Zwan, gemeente Smallingerland.

  Download Presskit
 • Tamoil Express Zaandam

  Tamoil opent nieuw Express tankstation in Zaandam

  Vrijdag, 1 december, 2017

  Vandaag opent Tamoil een nieuw Tamoil Express tankstation in Zaandam, aan de Symon Spiersweg 1a naast Autobedrijf de Gier en One2Wash. Hiermee komt het aantal tankstations voor het bedrijf uit Ridderkerk op 200. Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Zaandam mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

  Download Presskit

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!