Pers

tamoil_pers

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 206 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

Extra service bij onbemande tankstations

Tamoil Nederland en Quiosk breiden hun samenwerking verder uit. Na een succesvolle pilot bij Tamoil Express Nieuwegein wordt het Quiosk vending concept uitgerold naar 6 Tamoil tankstations. Vanaf nu biedt Tamoil haar klanten deze extra service aan op haar onbemande tankstations in Nieuwegein, Marum (Gr.), Peizermade, Venray, Winschoten en Zevenhuizen.

Download Presskit

Tamoil opent onbemand tankstation in Raamsdonksveer

Tamoil heeft deze week een nieuw Tamoil Express tankstation geopend. De nieuwe aanwinst staat aan de Parklaan 3 in Raamsdonksveer en heeft reeds de vertrouwde rood-wit-blauwe kleuren gekregen.

Array

Tamoil breidt Blauwe Diesel netwerk uit naar Limburg

Vanaf vandaag is het ook voor dieselrijders in Zuid-Limburg mogelijk om fossielvrij te rijden. Wethouder Charles Claessens opende vanmorgen de eerste Blauwe Diesel pomp bij Tamoil aan de Kissel 43 in Heerlen. Jeroen Buijk, Retail Manager van Tamoil Nederland: “Tamoil wil alle dieselrijders een fossielvrij alternatief bieden. Met de opening van de eerste pomp in Zuid-Limburg wordt dit voor steeds meer automobilisten mogelijk.”

Download Presskit
Steeds meer tankstations in het blauw

Steeds meer tankstations in het blauw

Tamoil Nederland bouwt hard aan de toekomst en zet steeds meer tankstations in het blauw. Eind november voegt Tamoil nog eens 5 tankstations toe aan haar netwerk. Het gaat om de amiGo tankstations in Apeldoorn, De Rijp en Holten en de Argos locaties in Rockanje en Rotterdam (Ommoord). Hiermee komt de teller voor Tamoil op 209 tankstations.

Download Presskit