Pers

tamoil_pers

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 229 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Gelderland met het eerste Flocafe in Nederland

Ridderkerk, 14 mei 2024 – Tamoil opent op 18 mei officieel haar deuren van een moderne energy hub aan de Verbindingsweg 2c in Zetten onder de allesomvattende naam T-Energy. Naast traditionele brandstoffen worden op deze locatie ook groene energievormen, zoals op termijn elektrisch laden, en andere dienstverlening in de vorm van een ruime shop met het eerste Flocafe van Nederland en wassen aangeboden. T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein, Eindhoven en Meppel).

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Meppel

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Meppel aan de Industrieweg 3 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. T-Energy Express Meppel is het derde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein en Eindhoven).  

Download Presskit

Tamoil Cultuurprijs 2022 gaat naar Erol Struijk

Bergen op Zoom, 11 oktober 2022 – De Tamoil Cultuurprijs voor Kunsten en Letteren gaat dit jaar naar acteur, dramaturg en regisseur Erol Struijk. 

De jury was unaniem in haar oordeel om de prijs aan hem toe te kennen. Erol neemt op zaterdag 5 november 2022 de prijs in ontvangst.

Download Presskit

Tamoil klant doneert voor kankeronderzoek

Ridderkerk, 21 december 2021 – Opnieuw hebben klanten van Tamoil een mooie financiële bijdrage geleverd aan onderzoek naar kanker en aan verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Doordat zij actief hun kleding inleverden op Tamoil tankstations kon Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland, afgelopen week een bedrag van €33.235,14 overhandigen aan Stichting Alpe d’HuZes.

Download Presskit