Pers – Tamoil search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Pers

tamoil_persTamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 200 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

 • Tamoil Express Zaandam

  Tamoil opent nieuw Express tankstation in Zaandam

  Vrijdag, 1 december, 2017

  Vandaag opent Tamoil een nieuw Tamoil Express tankstation in Zaandam, aan de Symon Spiersweg 1a naast Autobedrijf de Gier en One2Wash. Hiermee komt het aantal tankstations voor het bedrijf uit Ridderkerk op 200. Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Zaandam mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

  Download Presskit
 • Mock-up Tankey 640 x 1136 - 3 ANDROID edit

  Tanken wordt goedkoper met ‘Tankey’

  Maandag, 27 maart, 2017

  Vernieuwend programma verbindt energie met brandstof. Minstens de helft van de Nederlandse automobilisten (51%) rijdt weleens om voor voordeel aan de pomp. 57 procent van de mannen, tegenover 46 procent van de vrouwen, rijdt zelfs altijd om voor een goedkopere tankbeurt. Tamoil Nederland en energiedirect.nl zorgen er samen voor dat tanken goedkoper wordt. Zij lanceren een loyaliteitsprogramma voor hun klanten onder de naam ‘Tankey’. Met een app krijgen klanten van energiedirect.nl bij elke tankbeurt 5 cent extra korting per liter bij ruim 175 tankstations. Bij verlenging van hun energiecontract kan het voordeel oplopen tot 8 cent extra korting per liter.

  Download Presskit
 • Infographic Tankey

  Halfvolle spaarkaart grootste frustratie autobezitters bij spaaractie

  Maandag, 27 maart, 2017

  Tamoil Nederland en energiedirect.nl introduceren ‘Tankey’ voor direct voordeel aan de pomp. Voor bijna de helft van de autobezitters (43%) is het niet vol krijgen van spaarkaarten de grootste frustratie van spaaracties. Voor een meerderheid van de autobezitters (60%) mag de traditie van punten sparen bij tankstations dan ook verdwijnen; zij krijgen liever direct voordeel aan de pomp. Dat blijkt uit onderzoek onder 500 Nederlanders door InSites Consulting in opdracht van Tamoil Nederland en energiedirect.nl. Om haar klanten te belonen introduceren Tamoil Nederland en energiedirect.nl ‘Tankey’: een loyaliteitsprogramma, waarmee klanten van energiedirect.nl via een app 5 cent extra korting krijgen per liter brandstof bij ruim 175 tankstations. Het loyaliteitsprogramma is via een gratis app te gebruiken.

  Download Presskit
 • Tamoil Express Zwartemeer

  Tamoil opent twee nieuwe Express tankstations

  Maandag, 14 november, 2016

  Vandaag opent Tamoil twee nieuwe Tamoil Express tankstations in Sint Annaparochie, aan de Wissel 2, en in Zwartemeer, aan de Eemslandweg 29. Voorheen waren dit Allesco tankstations. Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en haar ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations uit te breiden. Door de opening van deze twee nieuwe onbemande tankstations is het nu ook in Sint Annaparochie en Zwartemeer mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

  Download Presskit
 • Tamoil en MyOrder lanceren als eerste in Europa mobiel betalen aan de pomp

  Maandag, 10 oktober, 2016

  Vanaf vandaag kan bij meer dan 150 Tamoil tankstations betaald worden met de mobiele app van MyOrder. Tamoil Nederland is de eerste oliemaatschappij in Europa die mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakt Extra resources.

  Download Presskit

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!