Pers

tamoil_persTamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In Nederland heeft Tamoil momenteel 203 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

 • Tamoil Express Zwartemeer

  Tamoil opent twee nieuwe Express tankstations

  Maandag, 14 november, 2016

  Vandaag opent Tamoil twee nieuwe Tamoil Express tankstations in Sint Annaparochie, aan de Wissel 2, en in Zwartemeer, aan de Eemslandweg 29. Voorheen waren dit Allesco tankstations. Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en haar ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations uit te breiden. Door de opening van deze twee nieuwe onbemande tankstations is het nu ook in Sint Annaparochie en Zwartemeer mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

  Download Presskit
 • Tamoil en MyOrder lanceren als eerste in Europa mobiel betalen aan de pomp

  Maandag, 10 oktober, 2016

  Vanaf vandaag kan bij meer dan 150 Tamoil tankstations betaald worden met de mobiele app van MyOrder. Tamoil Nederland is de eerste oliemaatschappij in Europa die mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakt Extra resources.

  Download Presskit
 • Essent en Tamoil lanceren OGO CNG voor duurzaam rijden

  Woensdag, 29 juni, 2016

  Groen gas voor consument en MKB steeds beter beschikbaar. Tamoil en Essent lanceren vandaag OGO CNG. OGO CNG maakt duurzaam rijden op groen gas voor iedereen in Nederland bereikbaar. Essent levert groen gas. Tamoil biedt de duurzame brandstof via de OGO CNG pompen aan op haar tankstations. Het nieuwe merk moet een van de drie grootste aanbieders van groen gas voor auto’s in Nederland worden.

  Download Presskit
 • Tamoil eerste oliemaatschappij in Nederland die groene stroom produceert

  Woensdag, 22 juni, 2016

  Tamoil Nederland gaat groene stroom produceren voor haar netwerk van tankstations. De stroom is afkomstig van het grootste zonnepanelenpark in Nederland, dat vandaag geopend is, op het TT Circuit Assen (Zonnepark XXL). Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is de eerste oliemaatschappij in Nederland die op grote schaal groene stroom produceert.

  Download Presskit

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!