Vind een tankstation en ontdek onze service

Ontdek het voordeel en de services van Tamoil op een van onze tankstations bij u in de buurt.

Tamoil tankstations voldoen aan de hoogste eisen

Voorkomen is beter dan genezen. Onderhoud, inspecties en keuringen horen daarbij. Zo waarborgt Tamoil de kwaliteit van haar installaties. Voor uw en onze veiligheid kan het voorkomen dat het tankstation van uw keuze tijdelijk dicht is. Werkzaamheden kondigen wij altijd aan op onze website.

Ook de producten die Tamoil verkoopt voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Zo garanderen wij dat ook de kwaliteit van onze brandstoffen goed is. Kijk voor meer informatie even op onze productenpagina.

Samenwerking met Shell

Tamoil en Shell hebben onlangs een nieuwe overeenkomst getekend die hun samenwerking verder intensiveert. Naast het merk Tamoil exploiteren wij nu ook 22 Shell stations. Deze activiteiten zijn ondergebracht in B.V. Exploitatiemaatschappij BZL.

Lees meer over BZL

Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil tankpas

Bent u te veel tijd kwijt met uw administratie? Zeurt uw accountant ook altijd om bonnetjes of facturen? Weet u wat u moet doorberekenen aan uw klant? Of bent u elk kwartaal op zoek naar dat ene bonnetje om de BTW aangifte compleet te maken? Vraag vandaag nog gratis de Tamoil tankpas aan en bespaar tijd en brandstofkosten.

Vraag ‘m vandaag nog aan

Over Tamoil

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 207 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Kom meer over ons te weten