Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card

Mannenhand houd Tamoil Mobility Card vast.

Speciaal voor bedrijven hebben wij de Tamoil Mobility Card ontwikkeld. Deze tankpas kunt u gratis aanvragen via ons online portal of download het aanvraagformulier. Met uw eigen inlogcodes voor deze portal heeft u 24/7 de regie over uw tankpassen en transacties.

Wat zijn de voordelen van de Tamoil Mobility Card?

Met de gratis Tamoil Mobility Card bespaart u tijd en brandstofkosten. U kunt namelijk in de online portal tankpassen activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen welke producten getankt mogen worden, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten voor uw medewerkers aanvragen.

U heeft daarnaast 24/7 inzage in uw facturen en transacties, dus u hoeft nooit meer op zoek te gaan naar bonnetjes of facturen. Deze kunt u gelijk doorsturen naar uw accountant. Bovendien weet u direct wat u kunt doorberekenen aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur. En… met een automatische SEPA-incasso kost betalen ook geen extra tijd meer.

Doorgeven van verhuizingen regelt u ook zelf via de portal. Wijzigingen in uw rekeningnummer kunt u doorgeven aan onze Customer Service.

Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card?

Met de Tamoil Mobility Card tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Zonder geld op zak bent u van harte welkom bij alle Tamoil tankstations. Daarnaast wordt de Tamoil tankpas ook geaccepteerd bij een aantal andere merken. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk.

Op de pagina Tankstations vindt u het dichtstbijzijnde tankstation. De beschikbare brandstoffen en services staan er natuurlijk bij.

Veelgestelde vragen

Kan ik een verloren factuur alsnog opvragen?

Als Tamoil tankpashouder hebt u 24/7 toegang tot de Tamoil klantportal. Hier vindt u alle facturen terug en kunt u overzichten maken van de transacties per periode. En bent u onverhoopt de tankpas kwijt of is deze gestolen. Dan kunt u de tankpas in de portal 24/7 blokkeren.

Zijn er kosten verbonden aan de Tamoil Mobility Card?

De Tamoil tankpas is gratis. Ook als uw tankpas vervangen moet worden brengen wij geen extra kosten in rekening.

Moet ik een borg betalen?

Een kredietcheck bij EDR (DAS) is onderdeel van de aanvraagprocedure. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is het mogelijk dat wij u om een borg vragen.

Is er een Engelse versie van het aanvraagformulier beschikbaar?/Is there an English version of the application form available?

Ja, u kunt de Engelse versie van het formulier hier downloaden./Yes, you can download the English version with this link.

Hebt u nog meer vragen? De Tamoil Customer Service beantwoordt deze graag. Bel ons op 088 – 400 7300, stuur een e-mail naar info@tamoil.nl of kijk hier voor meer vragen en antwoorden.

Wij staan voor u klaar

Ontdek het voordeel van Tamoil bij een tankstation bij u in de buurt.

Vind een tankstation

Voordelig tanken en een uitmuntende service

Voordelig tanken en een uitmuntende service. Daarvoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres. Dat betekent voor u goede brandstofprijzen en producten. Tamoil bepaalt dagelijks haar landelijke adviesprijzen op basis van internationale marktontwikkelingen.

Voordelig tanken

Over Tamoil

Tamoil Nederland is al meer dan 70 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel meer dan 225 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Kom meer over ons te weten