Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card

Bent u te veel tijd kwijt met uw administratie? Zeurt uw accountant ook altijd om bonnetjes of facturen? Weet u wat u moet doorberekenen aan uw klant? Of bent u elk kwartaal op zoek naar dat ene bonnetje om de BTW aangifte compleet te maken?

Vraag vandaag nog de Tamoil Mobility Card aan en bespaar tijd en brandstofkosten. Daarnaast tankt u veilig, snel en gemakkelijk wanneer het u het beste uitkomt.

Wekelijks vindt u alle transacties overzichtelijk op 1 factuur in uw mailbox, zodat u ‘m direct door kan sturen naar uw accountant. Bovendien weet u gelijk wat u kunt doorberekenen aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur. En…met een automatische incasso kost betalen ook geen extra tijd meer.

Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card?

Met de Tamoil Mobility Card tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 500 tankstations in Nederland. Zonder geld op zak bent u van harte welkom bij alle Tamoil tankstations. Daarnaast wordt de Tamoil Mobility Card ook geaccepteerd bij een aantal andere merken. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk.

Op de pagina Tankstations vindt u het dichtstbijzijnde tankstation. De beschikbare brandstoffen en services staan er natuurlijk bij.

Wat u nog meer wilt weten

Hebt u meer vragen? De Tamoil Customer Service beantwoordt deze graag. Bel ons op 088 – 400 7300 of stuur een e-mail naar info@tamoil.nl.

Kan ik een verloren factuur alsnog opvragen?

Als Tamoil Mobility Cardhouder hebt u 24/7 toegang tot de Tamoil klantportal. Hier vindt u alle facturen terug en kunt u overzichten maken van de transacties per periode. En bent u onverhoopt de tankpas kwijt of is deze gestolen. Dan kunt u de tankpas in de portal 24/7 blokkeren.

Waarom moet ik een formulier invullen, printen en opsturen?

Helaas hebben wij nog altijd een ‘natte’ handtekening nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken. Sla het aanvraagformulier op en vul hem op de computer in. Verder is het een kwestie van printen en tekenen. Stuur het formulier samen met een kopie uittreksel uit de Kamer van Koophandel en een kopie bankafschrift naar de Tamoil Customer Service, Antwoordnummer 31, 2980 VB Ridderkerk. Een postzegel is niet nodig.

Zijn er kosten verbonden aan de Tamoil Mobility Card?

De Tamoil Mobility Card is gratis. Ook als uw tankpas vervangen moet worden brengen wij geen extra kosten in rekening.

Moet ik een borg betalen?

Een kredietcheck bij EDR (DAS) is onderdeel van de aanvraagprocedure. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is het mogelijk dat wij u om een borg vragen.

Wij staan voor u klaar

Ontdek het voordeel van Tamoil bij een tankstation bij u in de buurt.

Vind een tankstation

Voordelig tanken en een uitmuntende service

Voordelig tanken en een uitmuntende service. Daarvoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres. Dat betekent voor u goede brandstofprijzen en producten. Tamoil bepaalt dagelijks haar landelijke adviesprijzen op basis van internationale marktontwikkelingen.

Voordelig tanken

Over Tamoil

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 213 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Kom meer over ons te weten