SEPA

tamoil_sepa

Sinds 1 februari 2014 bestaat in Europa één betaalmarkt ingevoerd, te weten de Single European Payment Area (SEPA). Alle betalingsverkeer in Europa verloopt nu via dezelfde procedures. Bij de aanvraag van een Tamoil Creditcard voor uw bedrijf vraagt Tamoil u om een doorlopende SEPA machtiging voor bedrijven af te geven.

Anders

Deze zakelijke incasso kent geen stornorecht. Terugboeken is dus niet mogelijk nadat de incasso heeft plaatsgevonden. Daarvoor in de plaats hebt u wel een weigerrecht. Wanneer u het niet eens bent met de factuur dan kunt u de incasso tot 1 dag voor de incassodatum tegenhouden. Mocht achteraf blijken dat een factuur niet juist is, zal er een correctie plaatsvinden en krijgt u het onterecht geïncasseerde bedrag terug.

Tamoil is van mening dat een doorlopende zakelijke incasso het beste past bij de verkoop van brandstoffen via de Tamoil Creditcard voor zakelijke gebruikers. Daarnaast sluit dit het beste aan bij de geldende algemene voorwaarden van deze tankpas.

Registratie

Naast een nieuwe machtiging voor Tamoil Nederland B.V. dienen alle nieuw afgegeven incasso’s door de klant zelf geregistreerd te worden bij de bank. Over het algemeen kan dit online in uw internetbankieren pakket. Mocht dit niet het geval zijn dan is er een registratieformulier zakelijke (business-to-business) machtiging beschikbaar. Dit formulier stuurt u rechtstreeks naar uw bank. Wanneer u de registratie bevestiging van uw bank ontvangt, kunt u een kopie van de bevestiging sturen naar:

Tamoil Nederland B.V.

T.a.v. Tamoil Customer Service
Antwoordnummer 31
2980 VB Ridderkerk

Vragen

Bankiert u niet zakelijk of hebt u meer vragen over het bovenstaande neem dan contact op met de Tamoil Customer Service. Tijdens kantooruren kunt u hen bereiken via telefoonnummer 088-4007300. U kunt ook een bericht sturen naar info@tamoil.nl.