Direct tankvoordeel pakken met de Tamoil app

Extra tankvoordeel pakken doet u met de gratis Tamoil app

Extra voordelig tanken wilt u toch ook? Bij de tankstations van Tamoil doet u dat met de gratis Tamoil app. Omdat wij u als klant waarderen, krijgt u bij gebruik van de app altijd extra korting.

Extra voordelig tanken?

Jawel! Als welkomstcadeau krijgt u van ons de eerste 2 tankbeurten maar liefst 5 cent extra korting per liter op de pompprijs cadeau op het Tamoil tankstation naar uw keuze.

Maar dat is nog niet alles! U krijgt daarna bij elke tankbeurt 1 cent extra korting per liter en spaart elke tankbeurt om vervolgens nog meer extra korting te krijgen. U krijgt namelijk weer 5 cent extra korting per liter elke keer nadat u 350 liter getankt heeft op uw eerstvolgende tankbeurt. And last but not least… Tamoil compenseert voor u de CO2 voor de brandstof, die u getankt heeft.

Download vandaag nog de gratis Tamoil app en pak direct extra tankvoordeel!

Download on App Store
Get it on Google Play

Hoe werkt het?

Tanken en betalen gaat eenvoudig, snel en gemakkelijk. Bij een onbemand tankstation werkt het zo:

  • Activeer uw korting via de app als u bij de pomp staat.
  • Ga naar de PIN-terminal.
  • Start met tanken.

Bij een bemand tankstation is de volgorde een beetje anders:

  • Activeer uw korting via de app als u bij de pomp staat.
  • Start met tanken.
  • Betaal aan de kassa.

Meer weten? Bekijk voor uitgebreide instructies de Tamoil app video, de Veelgestelde Vragen en de Privacy Policy. Natuurlijk vindt u al deze informatie ook terug in de app.

Algemene voorwaarden Tamoil app

Zoek je de algemene voorwaarden van de Tamoil app? Je kunt de voorwaarden lezen op deze website.

Lees de voorwaarden

Veelgestelde vragen Tamoil app

De antwoorden op de veelgestelde vragen over de Tamoil app vind je natuurlijk op onze website. Het antwoord op jouw vraag staat er vast bij.

Vind het antwoord

Over Tamoil

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 213 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Kom meer over ons te weten