Samen naar de top

Alpe d’HuZes: opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op de eerste donderdag van juni beklimmen 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9%. En ook Tamoil doet mee met een team!

Tamoil doet meer!

Kledingcontainers
In samenwerking met Benelux Recycling zijn we in 2012 gestart met het plaatsen van kledingcontainers op Tamoil locaties. De opbrengst van de kledinginzameling gaat volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Intussen zijn 31 van onze tankstations voorzien van een kledingcontainer. Daarnaast leveren wij, Tamoil Nederland, als vriend van KWF Kankerbestrijding jaarlijks een geldelijke bijdrage in de strijd tegen kanker.

Snack gezond, eet een stuk fruit!
Op onze stations in Alkmaar, Tilburg, Nieuw Heeten en Wesepe kun je bij het afrekenen een lekker stuk, vers fruit meenemen. Een deel van de opbrengst van het fruit doneren wij aan de Stichting Alpe d’HuZes!

Team Tamoil gaat samen naar de top

Op donderdag 6 juni 2024 beklimt ons eigen Team Tamoil fietsend of wandelend de legendarische Alpe d’Huez om zoveel mogelijk geld op te halen. De opgehaalde sponsorgelden zullen voor 100% ten goede komen aan de Stichting Alpe d’HuZes. Jij kunt ons ook steunen door een donatie aan een van onze deelnemers te doen.

Arno van den Heuvel

”Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat
wij door het steunen van initiatieven als Alpe d’HuZes
samen kunnen zorgen voor een leven zonder kanker.”

Danny de Bruijn

”Ik doe graag mee aan de Alpe d’HuZes, omdat ik
op deze sportieve manier een kleine bijdrage kan
leveren in de strijd tegen kanker.”

Karin de Bijl

”Mijn wens is een wereld zonder kanker. Tot die tijd
hoop ik dat iedereen kan genezen van deze rotziekte.
Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes.”

Jeffrey Smit

”Ik wil mijn steentje bijdragen om deze verschrikkelijke
ziekte de wereld uit te helpen.”