Samen naar de top

Opgeven is geen optie: Steun ons en doneer!

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Op donderdag 1 juni beklimt ons eigen Team Tamoil fietsend of wandelend de legendarische Alpe d’Huez om zoveel mogelijk geld op te halen. De opgehaalde sponsorgelden zullen voor 100% ten goede komen aan de stichting Alpe d’HuZes.

Team Tamoil gaat samen naar de top

Arno van den Heuvel

”Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat
wij door het steunen van initiatieven als Alpe d’HuZes
samen kunnen zorgen voor een leven zonder kanker.”

Danny de Bruijn

”Ik doe graag mee aan de Alpe d’HuZes, omdat ik
op deze sportieve manier een kleine bijdrage kan
leveren in de strijd tegen kanker.”

Karin de Bijl

”Mijn wens is een wereld zonder kanker. Tot die tijd
hoop ik dat iedereen kan genezen van deze rotziekte.
Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes.”

Dominik Goliat

”The world needs to be changed and this my
sincere effort to change it for the better together
with all the other participants.”

Joost Schonekamp

”Als rasechte Rotterdammer kan ik alleen maar zeggen:
‘Geen woorden maar daden’. Alleen zo gaan we écht
verschil maken.”

Niet doneren, maar wel steunen? Dat kan ook!

Ruim dan je kledingkast op. Kleding kun je namelijk bij Tamoil inleveren in één van de speciale kledingcontainers. Zo steun je, samen met Tamoil, een aantal goede doelen. De opbrengst van de kledinginzameling gaat namelijk volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Op 31 Tamoil tankstations door heel Nederland vind je inzamelcontainers om kleding te doneren. Zo kan het ook!

Opgeven is geen optie: zo herken je een Tamoil kledingcontainer.

Alpe d’HuZes: opgeven is geen optie

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ organiseert de Stichting Alpe d’HuZes jaarlijks een actie met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Voor deze actie beklimmen de deelnemers op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Dit kan zowel hardlopend als wandelend of fietsend zijn. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding. Maar komt voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes genoemde doelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

In samenwerking met Benelux Recycling is Tamoil in 2012 gestart met het plaatsen van kledingcontainers. Uiteraard met de bedoeling om samen met haar klanten deze goede doelen extra te ondersteunen. Intussen zijn er 34 Tamoil tankstations voorzien van een kledingcontainer. De opbrengst van de kledinginzameling wordt verdeeld tussen Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Daarnaast levert Tamoil Nederland als vriend van KWF Kankerbestrijding jaarlijks een bijdrage in de strijd tegen kanker.