Doneer je kleding vóór 6 juni in de strijd tegen kanker

De beste reden om nu je kledingkast op te ruimen!

In de strijd tegen kanker is opgeven nog steeds geen optie. Daarom is het tijd om je kast op te ruimen. Kleding kun je namelijk bij Tamoil inleveren in één van de speciale kledingcontainers. Zo steun je, samen met Tamoil, een aantal goede doelen.

De opbrengst van de kledinginzameling gaat volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Op 48 Tamoil tankstations door heel Nederland vind je inzamelcontainers om kleding te doneren.

Opgeven is geen optie: zo herken je een Tamoil kledingcontainer.

Alpe d’HuZes: opgeven is geen optie

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ organiseert de Stichting Alpe d’HuZes jaarlijks een actie met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Voor deze actie beklimmen de deelnemers op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Dit kan zowel hardlopend als wandelend of fietsend zijn. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding. Maar komt voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes genoemde doelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

In samenwerking met Benelux Recycling is Tamoil in 2012 gestart met het plaatsen van kledingcontainers. Uiteraard met de bedoeling om samen met haar klanten deze goede doelen extra te ondersteunen. Intussen zijn er 48 Tamoil tankstations voorzien van een kledingcontainer. De opbrengst van de kledinginzameling wordt verdeeld tussen Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Daarnaast levert Tamoil Nederland als vriend van KWF Kankerbestrijding jaarlijks een bijdrage in de strijd tegen kanker.