Samen naar de top

Alpe d’HuZes: opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op de eerste donderdag van juni beklimmen 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9%. En ook Tamoil doet mee met een team!

Tamoil doet meer!

Kledingcontainers
In samenwerking met Benelux Recycling zijn we in 2012 gestart met het plaatsen van kledingcontainers op Tamoil locaties. De opbrengst van de kledinginzameling gaat volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation. Intussen zijn 30 van onze tankstations voorzien van een kledingcontainer. Daarnaast leveren wij, Tamoil Nederland, als vriend van KWF Kankerbestrijding jaarlijks een geldelijke bijdrage in de strijd tegen kanker.

Snack gezond, eet een stuk fruit!
Op onze stations in Alkmaar, Tilburg, Nieuw Heeten en Wesepe kun je bij het afrekenen een lekker stuk, vers fruit meenemen. Een deel van de opbrengst van het fruit doneren wij aan de Stichting Alpe d’HuZes!

Team Tamoil gaat samen naar de top

Op donderdag 6 juni 2024 beklimt ons eigen Team Tamoil fietsend of wandelend de legendarische Alpe d’Huez om zoveel mogelijk geld op te halen. De opgehaalde sponsorgelden zullen voor 100% ten goede komen aan de Stichting Alpe d’HuZes. Jij kunt ons ook steunen door een donatie aan een van onze deelnemers te doen.

Arno van den Heuvel

”Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij door het steunen van initiatieven als Alpe d’HuZes samen kunnen zorgen voor een leven zonder kanker.”

Danny de Bruijn

”Ik doe graag mee aan de Alpe d’HuZes, omdat ik op deze sportieve manier een kleine bijdrage kan leveren in de strijd tegen kanker.”

Karin de Bijl

”Mijn wens is een wereld zonder kanker. Tot die tijd hoop ik dat iedereen kan genezen van deze rotziekte. Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes.”

Marco Hazeleger

”We kunnen mensen naar de maan schieten en ons gras door een robot laten maaien, maar deze verschrikkelijke rot-ziekte zijn we nog stééds niet de baas!Onderzoek BLIJFT daarom noodzakelijk, nét zo lang totdat we deze ziekte volledig onder controle hebben!!!”

Martijn Windhorst

”Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?”