Pers BZL

tamoil_pers

Het jaar 2018 stond voor Tamoil Nederland in het teken van verandering als gevolg van de omschakeling naar een 2-merkenstrategie. Het aantal tankstations in de Tamoil kleuren is in de periode van 2018 tot en met 2024 gegroeid van 153 naar 229 stations. Daarnaast hebben Tamoil en Shell een overeenkomst getekend die hun samenwerking verder intensiveert en hebben zij het aantal Shell tankstations binnen het netwerk van Tamoil laten groeien tot 37.

De exploitatie en administratie van deze Shell stations zijn onder gebracht in B.V. Exploitatiemaatschappij BZL, kortweg “BZL”. BZL en Tamoil delen de mankracht die nodig is om onze klanten de hoogwaardige service te bieden die bij onze merken hoort.

Vindt u op deze pagina niet wat u zoekt? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier of bel ons even op 088-4007300.

70 Jaar Shell Post IJmuiden. Vier mee!

Op 26 februari bestaat Shell Post 70 jaar. Het tankstation is na 3 ‘Cees Post’ generaties voor IJmuidenaren meer dan een plaats om te tanken. De shop is een plek om even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie. Een goede reden voor Shell Post om het jubileum de komende maanden samen met haar klant te vieren.

Download Presskit

Tegen scherpe prijzen onbemand tanken bij Shell Express Tolbert

Het Shell tankstation in Tolbert is per 1 oktober overgegaan van een bemand naar een onbemand Shell tankstation. Het tankstation gelegen aan de Oldebertweg 30 gaat verder onder de naam Shell Express Tolbert. Klanten kunnen er snel en gemakkelijk tanken tegen scherpe prijzen.

Download Presskit