T-Energy hubs – de Tamoil stations van de toekomst

Tamoil is al meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Zij exploiteert momenteel 230 tankstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van meer dan 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en is maatschappelijk betrokken. Zo biedt Tamoil klanten duurzame brandstoffen, waaronder Neste MY Renewable Diesel, en elektrisch laden (T-Electric) op steeds meer locaties en produceert het groene stroom voor haar netwerk, gebruikmakend van haar aandeel in het Zonnepark XXL in Assen.

Verduurzaming in aanbod en operatie binnen het Tamoil netwerk is in een stroomversnelling gekomen als reactie, en soms vooruitlopend, op de wensen/behoeften van klanten op dat vlak. In het kader van deze ontwikkelingen start Tamoil met het introduceren van zogenaamde Tamoil ‘energy hubs’ onder de allesomvattende naam T-Energy.

Wat we samen doen voor meer groen

T-Energy hubs zijn locaties waar meerdere vormen van energie aangeboden worden aan de veranderende markt en waarbij naast fossiele brandstoffen plaats komt voor snelladers en duurzame brandstoffen zoals Neste MY Renewable Diesel, AdBlue en CNG. Groene stroom wordt bij energy hubs zoveel mogelijk opgewekt door zonnepanelen en vervolgens gebruikt voor de elektriciteitsvoorziening van de hub, waaronder ook die van de snelladers, wasfaciliteiten, stofzuigers, luchtunits en shops. Inmiddels zijn er 4 T-Energy stations geopend in Nieuwegein, Eindhoven, Meppel en onlangs in Zetten. Per 1 juni 2024 zal ook T-Energy Moergestel toegevoegd worden aan het netwerk.

De T-Energy hubs binnen het netwerk van Tamoil zullen net als de bestaande Tamoil stations een scherp prijsbeleid voeren. Exploitatie zal plaatsvinden op veilige en schone locaties.

Naast de introductie van mogelijkheden voor elektrisch laden bij T-Energy hubs zullen ook de bestaande Tamoil stations worden voorzien van tientallen snelladers de komende jaren, alle onder de naam T-Electric. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, die Tamoil je kan bieden, zoals het plaatsen van een T-Electric laadpaal bij jouw bedrijf? Of wil je een persoonlijk advies voor je bedrijf? Neem dan contact op met onze Customer Service (info@tamoil.nl).

Neste MY Renewable Diesel™  is op dit moment verkrijgbaar op 61 locaties in het Tamoil netwerk. Deze zuivere, duurzame diesel reduceert de uitstoot van CO2e tot 90% en is geschikt voor alle dieselmotoren.

Vragen

Voor verdere vragen over onze tank-/laadstations en T-Energy hubs kunt u contact eveneens contact opnemen met onze Customer Service via 088-4007300 of kunt u mailen naar info@tamoil.nl.