Over BZL

Het jaar 2018 stond voor Tamoil Nederland in het teken van verandering als gevolg van de omschakeling naar een 2-merkenstrategie. Het aantal tankstations in de Tamoil kleuren is in de periode van 2018 tot en met 2024 gegroeid van 153 naar 229 stations. Daarnaast hebben Tamoil en Shell een overeenkomst getekend die hun samenwerking verder intensiveert en hebben zij het aantal Shell tankstations binnen het netwerk van Tamoil laten groeien tot 37.

De exploitatie en administratie van deze Shell stations zijn onder gebracht in B.V. Exploitatiemaatschappij BZL, kortweg “BZL”. BZL en Tamoil delen de mankracht die nodig is om onze klanten de hoogwaardige service te bieden die bij onze merken hoort. Van onderhoud tot klantenservice kunt u terecht op hetzelfde adres. Onze Customer Service is bereikbaar via 088-4007300 of info@tamoil.nl.

Alles onder controle met de Tamoil Mobility Card

Speciaal voor bedrijven is er de Tamoil Mobility Card ontwikkeld. Deze pas kunt u gratis aanvragen via het online portal of het aanvraagformulier. Met uw eigen inlogcodes voor deze portal heeft u 24/7 de regie over uw tank- en laadpassen en transacties.

Voordelen van de Tamoil Mobility Card:

  • betaalt u geen paskosten;
  • bepaalt u of er naast de brandstoffen ook shopaankopen met de pas mogen worden afgerekend;
  • hebt u 24/7 toegang tot de klantportal (inzage tanktransacties, facturen opvragen, tankpas blokkeren);
  • bewaart u geen bonnetjes meer of betaalt u geen voorschotten meer uit;
  • ontvangt u alle transacties overzichtelijk op één factuur in uw Postvak In.

Klantportal

Via het Tamoil klantportal kunt u 24/7 uw facturen opvragen en overzichten genereren van transacties per pas of per periode. Onlangs hebben wij de functionaliteiten van de klantportal uitgebreid. Bij verlies of diefstal kunt u via de klantportal 24/7 uw Tamoil Mobility Card(s) blokkeren.

Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card?

Met de Tamoil Mobility Card tankt en laadt u snel en gemakkelijk bij meer dan 600 tankstations in Nederland. De Tamoil Mobility Card wordt niet alleen geaccepteerd op alle Tamoil locaties: u bent ook van harte welkom bij een aantal van onze partners, die de kaart accepteren. Raadpleeg hiervoor onze locatiefinder. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk.

Heeft u verdere vragen?

Meer informatie vindt u hier of neem direct contact op met onze Customer Service. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 400 7300. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar info@tamoil.nl.