Over Tamoil – Tamoil search twitter facebook google-plus linkedin angle-left angle-right angle-up angle-down youtube instagram tumblr spotify pinterest whatsapp medium snapchat

Over Tamoil

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 203 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Tamoil in Nederland

De kernwaarden van Tamoil Nederland in het kader van haar strategisch beleid zijn Maatschappelijk verantwoord ondernemen, Duurzaamheid, Innovatie, Veiligheid en Milieu. In het kader van duurzaamheid en ook beperking van CO2 emissie heeft Tamoil onder andere het volgende ondernomen:

Lees verder >

Tamoil in Europa

Tamoil in Nederland is onderdeel van een Europees olieconcern. De Oilinvest Groep is een brandstofleverancier in de Europese downstream olie- en gassector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. De Oilinvest Groep is betrokken bij het leveren, verhandelen, raffineren en verkopen…

Lees verder >

Werken bij Tamoil

Wanneer er vacatures zijn op onze kantoren of de tankstations dan worden deze hier geplaatst. Mocht u toch een open sollicitatie willen sturen of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder >

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan!