Tamoil klanten doneren kleding voor het goede doel.

· Nieuws

In 2023 is er opnieuw door klanten van Tamoil een mooie financiële bijdrage geleverd aan onderzoek naar kanker en aan verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Doordat zij kleding inleverden in één van de speciale kledingcontainers die te vinden zijn op 31 Tamoil stations, kon Jeroen Buijk, Retail Manager bij Tamoil Nederland, een bedrag van € 19.380,15 overhandigen aan Stichting Alpe d’HuZes. De opbrengst van de kledinginzameling gaat volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation.

Jeroen Buijk (Tamoil Nederland BV) en Mario van der List (Stichting Alpe d’HuZes).

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend tot maximaal zes keer op een dag de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen. Meer informatie is terug te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl. Ook een eigen team van Tamoil medewerkers zal in juni 2024 wederom deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez om op die manier nog een extra bijdrage te leveren.

De Robert Kalkman Foundation laat kinderen met kanker en/of een lichamelijke beperking kennis maken met de mooie wereld van golf. Door de frisse lucht en het competitie-element, leven de kinderen helemaal op en ontstaan er nieuwe vriendschappen.