Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Meppel

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Meppel aan de Industrieweg 3 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. T-Energy Express Meppel is het derde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein en Eindhoven).  

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Eindhoven

Ridderkerk, 2 mei 2023 – Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Tankstation Eindhoven aan de Sint Bonifaciuslaan 83 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals carwash en shop aanbiedt.

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Nieuwegein

Ridderkerk, 2 mei 2023 – Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein aan de Ravenswade 200 tot een moderne energy hub. Het vrijwel geheel vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy Express, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals carwash en food-/drankautomaten aanbiedt.

Download Presskit

Tamoil Cultuurprijs 2022 gaat naar Erol Struijk

Bergen op Zoom, 11 oktober 2022 – De Tamoil Cultuurprijs voor Kunsten en Letteren gaat dit jaar naar acteur, dramaturg en regisseur Erol Struijk. 

De jury was unaniem in haar oordeel om de prijs aan hem toe te kennen. Erol neemt op zaterdag 5 november 2022 de prijs in ontvangst.

Download Presskit