Tamoil Nederland en Jolt Energy plaatsen High Power snelladers

Jolt Energy en Tamoil Nederland hebben de uitbreiding van de high-power laadinfrastructuur in Nederland aangekondigd. De samenwerking omvat de installatie van High Power Charging (HPC)-snelladers bij diverse Tamoil-stations in het hele land. De innovatieve aanpak van Jolt richt zich op stedelijke micro-laadparken met 2 tot 4 laadpunten op drukke locaties waarbij het bestaande elektriciteitsnet het aanbieden van ultrasnel laden bemoeilijkt. Het bereiken van hoge laadsnelheden tot 300 kW zonder netuitbreiding is mogelijk met een geïntegreerd batterijopslagsysteem.

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Moergestel

Tamoil Nederland heeft vanaf 31 mei T-Energy Moergestel aan haar netwerk toegevoegd door overname van Esso tankstation van Esch. Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van dit tank- en laadstation aan de Akkerweg 2 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen, snelladers en andere dienstverlening zoals carwash en shop aanbiedt.

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Gelderland met het eerste Flocafe in Nederland

Ridderkerk, 14 mei 2024 – Tamoil opent op 18 mei officieel haar deuren van een moderne energy hub aan de Verbindingsweg 2c in Zetten onder de allesomvattende naam T-Energy. Naast traditionele brandstoffen worden op deze locatie ook groene energievormen, zoals op termijn elektrisch laden, en andere dienstverlening in de vorm van een ruime shop met het eerste Flocafe van Nederland en wassen aangeboden. T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein, Eindhoven en Meppel).

Download Presskit

Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Meppel

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Meppel aan de Industrieweg 3 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. T-Energy Express Meppel is het derde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein en Eindhoven).  

Download Presskit