70 Jaar Shell Post IJmuiden. Vier mee!

· Nieuws

Op 26 februari bestaat Shell Post 70 jaar. Het tankstation is na 3 ‘Cees Post’ generaties voor IJmuidenaren meer dan een plaats om te tanken. De shop is een plek om even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie. Een goede reden voor Shell Post om het jubileum de komende maanden samen met haar klant te vieren.

Spaar voor gratis koffie en mok

Vanaf 26 februari wordt het tanken van alle brandstoffen, waaronder het populaire premium product V-Power, beloond tijdens de Jubileumactie. Klanten kunnen sparen voor een feestelijke mok én gratis koffie. Bij inlevering van een volle stempelkaart met in totaal 4 stempels (1 stempel bij 20 liter, maximaal 2 per tankbeurt) krijgt de klant een mok zolang de voorraad strekt. Daarna ontvangt de klant tot en met augustus 2021 bij elke 20 liter brandstof één gratis kop koffie op vertoon van de mok.

De zakelijke tankpas

Bedrijven, groot en klein, kunnen gebruik maken van de zakelijke tankpas genaamd de BZL Mobility Card. Met deze tankpas kan men veilig, snel en gemakkelijk tanken. Naast de mogelijkheden om te besparen op brandstoffen biedt de gratis tankpas andere voordelen:

  • Met een eigen inlog kaarten activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten aanvragen.
  • 24/7 toegang tot de klantportal voor inzage van transacties en facturen.
  • Alle transacties overzichtelijk op één factuur.

De BZL Mobility Card kan online aangevraagd worden of door contact op te nemen met onze Customer Service via 088 400 73 00 of met Card Manager Marco Hazeleger via 06 46 05 09 64.