Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid is geopend

· Nieuws

Op 6 augustus heeft Tamoil een prachtig nieuw wascentrum aan haar netwerk toegevoegd. Het wascentrum Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid aan de Pesetaweg 14 is gelegen op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44. Eerder werd op 2 juli het naastgelegen tankstation Tamoil Express Nieuw-Vennep geopend.

Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid bestaat uit een (kettingbaan)wasstraat en 3 wasboxen met diverse wasprogramma’s. Voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans is er speciaal een wasbox ingericht. Het behulpzame personeel zorgt altijd voor een superschoon wasresultaat. Ook zijn er moderne stofzuigers uitgerust met luchtblazers beschikbaar.

Openingsactie

De bewoners van Nieuw-Vennep ontvangen begin september een flyer op de deurmat met daarop 4 kortingsbonnen. De bonnen zijn geldig van 5 tot en met 30 september. De klant kan per wasbeurt één bon verzilveren en kan kiezen uit een opwaardering van de waspas van €60 bij betaling van €50, een opwaardering van €130 bij betaling van €100, het beste wasprogramma ‘Platinum’ van €14,50 voor slechts €7,50 of €2,50 korting op een wasprogramma naar keuze. Klik hier om de kortingsbonnen te downloaden.

Waspas

Klanten kunnen een gratis waspas aanvragen via de website www.carwashplazanvz.nl of aan de kassa bij de wasstraat. Deze pas biedt een aantal voordelen:

  • Extra bonus bij opwaarderen
  • Snel en gemakkelijk betalen
  • Onbeperkt geldig
  • Eenvoudig te blokkeren bij verlies
  • Ook te gebruiken bij de wasboxen en de lucht- en stofzuigerautomaten

Voordelig tanken

Eerder werd op 2 juli het naastgelegen tankstation Tamoil Express Nieuw-Vennep geopend. Uiteraard viert Tamoil de opening van haar nieuwe tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 30 september van kortingen tot 22 cent per liter brandstof. Kortingen zijn inclusief BTW en gelden van de Tamoil adviesprijs.

Daarnaast bestaat voor zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken. Particulieren kunnen voor meer informatie kijken op www.tamoil.nl/tamoilapp en zakelijke klanten op www.tamoil.nl/tankpas.

Het persbericht kunt u hier downloaden.