Extra voordelig tanken bij Tamoil Express Kerkrade

· Nieuws

In december heeft Tamoil haar netwerk uitgebreid met een onbemand tankstation in Kerkrade aan de Nieuwstraat 109. Daarmee is het sinds die tijd voor inwoners van Kerkrade en omgeving mogelijk geworden tegen scherpe prijzen te tanken bij Tamoil. Klanten kunnen bij dit tankstation van 7 uur ’s ochtend tot 21 uur ’s avonds hun voordeel pakken.

Hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken

Tamoil staat voor een hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken. De opening van het tankstation wordt gevierd met nog meer voordeel: klanten ontvangen tijdens de openingsactie van maandag 25 januari tot en met maandag 15 februari kortingen tot maar liefst 22 cent per liter op Diesel, Euro 95 en Superplus 98.

Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken in Kerkrade. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra korting. Allereerst is er een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter bij de eerste 2 transacties. Vervolgens ontvangt men 1 cent extra korting per liter bij de daaropvolgende tankbeurten. Na elke 350 liter geldt weer 5 cent extra korting per liter op de eerstvolgende tankbeurt.

Zakelijke klanten kunnen extra voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en hebben zij 24/7 toegang tot een online portal om transacties en facturen in te zien, de tankpas te activeren of te blokkeren en zelf autorisaties in te stellen.

Particulieren kunnen voor meer informatie kijken op www.tamoil.nl/tamoilapp en zakelijke klanten op www.tamoil.nl/tankpas.