Fijne Feestdagen en een gezond 2021

· Nieuws

Voor iedereen was 2020 in alle opzichten een bijzonder jaar. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Bij Tamoil Nederland kijken we terug op een ondernemend jaar. Wij hebben 13 nieuwe locaties toegevoegd aan ons netwerk zodat ons netwerk vanaf begin januari 225 tankstations telt. De Tamoil Mobility Card wordt inmiddels op meer dan 600 tankstations in Nederland geaccepteerd. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk

2020 stond ook in het teken van duurzaamheid. Inmiddels is op 49 van onze stations Neste MY Renewable Diesel verkrijgbaar. Met deze fossielvrije en emissiearme diesel wordt de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% verminderd. Daarnaast hebben wij de eerste elektrische snellaadpalen geplaatst in ons netwerk op het Tamoil station in Eindhoven aan de Bonifaciuslaan en op het Shell station in Nieuwendijk.

Speciaal voor onze particuliere klant is de Tamoil app ontwikkeld om klanten bij Tamoil tankstations extra voordeel te bieden. Wilt u meer informatie over de producten of ontwikkelingen in ons netwerk? Neem dan zeker contact met ons op. 

Wij zien u graag in 2021 weer terug op één van onze 225 stations en wensen u fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!