Het noorden kleurt Tamoil blauw

· Nieuws
Het noorden kleurt Tamoil blauw

De consument komt Tamoil steeds vaker tegen in het Nederlandse landschap. Het aantal tankstations van Tamoil Nederland zal in 2018 toenemen van 154 naar 183 stations. Vooral in het noorden van Nederland zullen opvallend veel stations in de Tamoil blauwe kleur komen te staan. 

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Zij produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt haar klanten diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel op een aantal van haar tankstations. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij i.s.m. energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app, waardoor tanken goedkoper wordt.

Dit jaar zal de Tamoil blauwe kleur onder andere verschijnen op stations in Adorp, Assen (Van Vlissingenstraat), Drachten (De Bolder), Elspeet, Gorredijk, Groningen (Pop Dijkemaweg), Hoogezand, Jubbega, Klazienaveen,  Loppersum, Maarn, Marum (Gr.), Nunspeet, Odoorn, Peizermade, Putten, Rhenen, Sappemeer, Slochteren, Veendam, Vries, Wehl, Wijhe en Zeewolde. Een overzicht van alle Tamoil locaties vindt u op www.tamoil.nl/pomplocator.

Nog meer Blauw

Tamoil heeft in samenwerking met Future Fuels Wholesale B.V. Blauwe Diesel B100 op de markt gebracht. Blauwe Diesel B100 is een HVO, die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Zo is deze diesel geheel fossielvrij en emissiearm.  Blauwe Diesel is verkrijgbaar bij Tamoil Express in Drachten, Leeuwarden, Marrum, Suameer en Winsum. Sinds de start van de Elfwegentocht zijn daar ook de Tamoil stations in Akkrum, Kollum en Wolvega bijgekomen. Meer informatie over Blauwe Diesel B100 vindt u op www.tamoil.nl/blauwe-diesel.