Neste MY Renewable Diesel al op meer dan 100 verkooppunten in Nederland beschikbaar

· Nieuws

Proficiat Neste met het behaalde resultaat van 100 stations waar Neste MY Renewable Diesel™ nu verkrijgbaar is! Een mooie prestatie binnen 1 jaar. Tamoil Nederland BV is trots dat wij deze fossielvrije diesel op bijna de helft van deze 100 stations mogen voeren. Benieuwd op welke tankstations Neste MY Renewable Diesel™ verkrijgbaar is? Kijk op: https://lnkd.in/gnEkXuv of ga naar onze website https://tamoil.nl/neste-my-renewable-diesel

Persbericht Neste:

Neste, ‘s werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en het op twee na meest duurzame bedrijf ter wereld*, viert dat Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) beschikbaar is op meer dan 100 verkooppunten in Nederland. Neste heeft Neste MY, geproduceerd uit 100% hernieuwbare grondstoffen, in oktober 2019 op de Nederlandse markt gebracht. Neste MY Renewable Diesel stelt klanten in staat om de uitstoot van broeikasgassen, in vergelijking met fossiele diesel, tot 90%** te verminderen gedurende de levenscyclus van de brandstof.

“We zijn erg blij dat we deze mijlpaal samen met onze vier Nederlandse distributiepartners en klanten kunnen vieren. Eigenaren van wagenparken en privé-autobezitters in het hele land kunnen nu onze duurzame diesel tanken en in een handomdraai fossielvrij worden. Neste MY is een drop-in oplossing, wat betekent dat het gemengd kan worden met fossiele diesel en dat er geen aanpassingen aan bestaande dieselmotoren of infrastructuur nodig zijn”, zegt Pieter Zonneveld, Vice President, Sales Europe & APAC, van Neste’s Renewable Road Transport. 

Het volledige persbericht vindt u hier.