Tamoil opent onbemand tankstation in Huijbergen

· Nieuws

Tamoil heeft deze week een nieuw Tamoil Express tankstation geopend in Huijbergen. De nieuwe aanwinst staat aan de Bergsestraat 23a naast Autobedrijf Loos. Zo verstevigt Tamoil haar aanwezigheid in het westen van Noord-Brabant.

Tamoil is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert 211 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland. “Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Huijbergen mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.”

Tamoil Express Huijbergen

Openingsactie Tamoil Express Huijbergen

Bij het onbemande tankstation aan de Bergsestraat 23a, naast Autobedrijf Loos, kunnen klanten terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5), Diesel en LPG. Uiteraard viert Tamoil de opening van haar nieuwste tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 31 oktober van kortingen tot 20 cent per liter op brandstoffen. Kortingen zijn inclusief BTW en gelden vanaf de Tamoil adviesprijs.