Nieuw tankstation in Meeden

· Nieuws

Deze week heeft Tamoil Nederland een nieuw tankstation geopend aan de Beneden Veensloot 1A in Meeden. In Noord-Nederland komen klanten de brandstofmaatschappij uit Ridderkerk steeds vaker tegen. Ook nu heeft Tamoil geprobeerd het station zo duurzaam mogelijk in te richten.

Tamoil Express Meeden

Groene stroom

Tamoil speelt een steeds grotere rol op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert nu 212 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is niet alleen om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland. “Daarnaast zoeken wij altijd naar manieren om onze tankstations te verduurzamen.”

Zo draait de nieuwe aanwinst van Tamoil in Meeden volledig op groene stroom. Deze stroom komt van de 48 zonnepanelen op het dak van de nieuw gebouwde locatie en vanuit het Zonnepark XXL, waar Tamoil aandeelhouder is, bij het TT Circuit in Assen.

Voordelig tankstation in Meeden

Tamoil staat voor een hoge kwaliteit brandstof voor een scherpe prijs. Daarom viert Tamoil de opening van het tankstation met een openingsactie: klanten tanken tot en met 24 november 2019 extra voordelig met kortingen tot 20 cent per liter. Ook na de openingsactie blijven de prijzen scherp. Tamoil Express Meeden is ruim opgezet voor zowel particuliere als zakelijke klanten en is gelegen onderaan de op- en afrit ‘Meeden’ van de N33. Hier kunnen klanten terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5) en Diesel. De snelheid van de dieselpomp kan worden opgeschakeld van 40 naar 80 liter per minuut.