Nu ook online aanvragen van de Tamoil Mobility Card mogelijk!

· Nieuws

Sinds vandaag kunt u als nieuwe zakelijke klant via onze website online een aanvraag indienen voor een tankpas. U hoeft dus geen formulieren meer in te vullen en uit te printen en op te sturen maar regelt de aanvraag gewoon online. Onze Customer Service handelt de aanvraag verder af. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de tankpas vervaardigd en naar het opgegeven adres verstuurd. Via een eigen inlog heeft u 24/7 zelf de regie over uw eigen tankpassen en transacties.

Wat zijn de voordelen van de Tamoil Mobility Card?

Met de gratis Tamoil Mobility Card bespaart u tijd en brandstofkosten. U kan namelijk in de online portal tankpassen activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen welke producten getankt mogen worden, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten voor uw medewerkers aanvragen.

Daarnaast heeft u 24/7 inzage in facturen en transacties, dus u hoeft nooit meer op zoek te gaan naar bonnetjes of facturen. Deze bonnetjes kunt u gelijk doorsturen naar de accountant. Bovendien weet u ook direct wat doorberekend kan worden aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur. En… met een automatische SEPA-incasso kost betalen ook geen extra tijd meer.