Tamoil en MyOrder lanceren als eerste in Europa mobiel betalen aan de pomp

· Nieuws

Vanaf vandaag kan bij meer dan 150 Tamoil tankstations betaald worden met de mobiele app van MyOrder. Tamoil Nederland is de eerste oliemaatschappij in Europa die mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakt.

Parkeren kan al mobiel en tanken is daarop een logische volgende stap. Met MyOrder betaalt u mobiel, veilig en makkelijk vanuit uw auto. U hoeft alleen nog maar uit te stappen om te tanken. Bovendien krijgt u nu 1 cent extra korting per liter op de reeds scherpe pompprijzen van de Tamoil tankstations als u betaalt met de MyOrder-app.

Hoe werkt het?

Mobiel tanken is eenvoudig. U kunt de MyOrder app downloaden in de App Store of Google Play Store. Aangekomen bij het Tamoil tankstation herkent de app de locatie. U selecteert in de app het pompnummer, het gewenste tankbedrag en betaalt vervolgens direct in de app. Mobiel betalen kan met iDEAL, PayPal, creditcard of met de MyOrder Smartwallet. Als u voor minder geld tankt dan het vooraf gekozen bedrag, dan krijgt u het restantbedrag automatisch teruggestort.

https://www.youtube.com/watch?v=eohMKL1t5NY