Tamoil Express Groningen Peizerweg is uitgebreid

· Nieuws

Ridderkerk, 23 juli 2020 – Op vrijdag 17 juli heropende in de loop van de middag het uitgebreide onbemande tankstation aan de Peizerweg. Na de verbouwing beschikt de locatie over de fossielvrije brandstof Neste MY Renewable Diesel™ en een wasconcept onder de naam T-Wash. Klanten kunnen bij dit tankstation 24/7 voordelig tanken en wassen.

Patrimonium tankt voor de eerste keer Neste MY Renewable Diesel™ bij Tamoil aan de Peizerweg

Voordelig tanken en wassen

Naast de reguliere Diesel, Euro 95 en Superplus 98 verkoopt het onbemande tankstation als één van de eerste locaties in de omgeving Neste MY Renewable Diesel™. Met deze fossielvrije en emissiearme diesel wordt de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% verminderd. Neste MY Renewable Diesel™ is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Ook bedrijven en organisaties maken daarom de overstap naar de fossielvrije diesel. Zo rijdt het gehele wagenpark van Christelijke Woningstichting Patrimonium in Groningen vanaf 17 juli 2020 ook op Neste MY Renewable Diesel™. De organisatie wil hiermee haar CO2-emissie reduceren.

Naast de hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken, staat Tamoil voor voordelig autowassen. Het tankstation is uitgebreid met een onbemand wasconcept. Bij een tankbeurt van 20 liter of meer ontvangt de klant een euro korting en betaalt dan € 3.95 voor een wasbeurt.

Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken in Nieuw-Vennep. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra korting. Na een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter bij de eerste 2 transacties ontvangt men 1 cent extra korting per liter bij de daaropvolgende tankbeurten. Vervolgens weer 5 cent extra korting per liter na elke 350 liter brandstof.

Zakelijke klanten kunnen extra voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland. De online portal heeft vele mogelijkheden om de kaart te beheren, waaronder kaarten activeren of blokkeren en zelf autorisaties instellen. De klant heeft 24/7 toegang tot de klantportal met daarin een overzicht van transacties en facturen.