Tamoil klant doneert voor kankeronderzoek

· Nieuws

Opnieuw hebben klanten van Tamoil een mooie financiële bijdrage geleverd aan onderzoek naar kanker en aan verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Doordat zij actief hun kleding inleverden op Tamoil tankstations kon Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland, afgelopen week een bedrag van € 33.235,14 overhandigen aan Stichting Alpe d’HuZes.

Van links naar rechts : Ronald Kempen (Tamoil) en Mario van der Vlist (Stichting Alpe d’HuZes)

“Het doet ons goed om te zien dat onze klanten zo actief kleding doneren voor het goede doel. Het komt regelmatig voor dat de kledingcontainers extra geleegd moeten worden vanwege het grote aanbod”, vertelt Ronald Kempen. “ Een eigen team van Tamoil medewerkers zal in juni 2022, als de coronamaatregelen het toelaten, daarnaast wederom deelnemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez om op die manier ook nog een extra bijdrage te leveren.”

De samenwerking van Tamoil met Benelux Recycling, overgenomen door Climpex in juli dit jaar, is in 2012 gestart met de plaatsing van de eerste kledingcontainers op Tamoil tankstations. Inmiddels zijn er 34 locaties in het Tamoil netwerk voorzien van een kledingcontainer. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend tot maximaal zes keer op een dag de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen. Meer informatie vindt u op www.opgevenisgeenoptie.nl.