Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Eindhoven

· Nieuws

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Tankstation Eindhoven aan de Sint Bonifaciuslaan 83 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals carwash en shop aanbiedt.

T-Energy Eindhoven

Wat we samen doen voor meer groen

Naast de reguliere brandstoffen biedt het T-Energy station de klant de duurzame brandstoffen Neste MY Renewable Diesel™ en bio-CNG . Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) reduceert de uitstoot van CO2e tot 90% en is geschikt voor alle dieselmotoren. De hub in Eindhoven is voorzien van 2 opstelplaatsen waar de klant groene stroom kan laden bij een T-Electric snellader (180 kWh).

Blijvend extra voordelig tanken en wassen

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen bij T-Energy Express in Eindhoven. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen en gebruik kunnen maken van een online portal. Alle klanten kunnen gebruik maken van twee T-Wash wasboxen, een stofzuigerunit en bandenpomp op het vernieuwde station.