Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Gelderland met het eerste Flocafe in Nederland

· Nieuws

Tamoil opent op 18 mei officieel haar deuren van een moderne energy hub aan de Verbindingsweg 2c in Zetten onder de allesomvattende naam T-Energy. Naast traditionele brandstoffen worden op deze locatie ook groene energievormen, zoals op termijn elektrisch laden, en andere dienstverlening in de vorm van een ruime shop met het eerste Flocafe van Nederland en wassen aangeboden. T-Energy Zetten is het vierde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein, Eindhoven en Meppel).

Compleet nieuwe shop met eerste Flocafe van Nederland

De nieuwe shop is volgens een compleet nieuw concept ingericht waarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland is opgenomen. Tamoil Nederland is een samenwerking als franchisenemer voor de Nederlandse markt met het Flocafe overeengekomen. In het Flocafe worden verschillende koffiesoorten gebruikt voor het bereiden van de koffie volgen WBC-normen (World Barista Championship). Daarnaast is er een bijzonder assortiment met verse broodjes en andere lekkernijen.  Vanaf 1994 tot vandaag de dag exploiteert Flocafe, als lid van de Vivartia bedrijvengroep, de grootste bedrijvengroep in Griekenland, meer dan 60 winkels in Griekenland en in het buitenland (Londen, Praag, Egypte, Cyprus, Bulgarije, Hongarije), terwijl het bedrijf ook een leidende positie inneemt in de volgende markten (winkelcentra, schepen, luchthavens, snelwegen, ziekenhuizen).

Wassen bij Mobiliteitscentrum De Beijer

De nieuwste energy hub van Nederland is gevestigd vlakbij de afslag ‘Andelst-Zetten’ van de snelweg A15. Aan de Verbindingsweg in Herveld staat nu een groot complex dat bestaat uit de nieuwe vestiging van het uit Randwijk afkomstige Mobiliteitscentrum De Beijer en een grote T-Energy hub. Bezoekers die hun voertuig willen laten wassen kunnen terecht bij Mobiliteitscentrum De Beijer. Wassen is mogelijk in een 20 meter lange kettingwasstraat, vijf doe-het-zelf wasboxen en een stofzuigplein.  

Feestelijke opening op zaterdag 18 mei a.s.

Op zaterdag 18 mei van 10.00 – 16.00 uur openen Mobiliteitscentrum De Beijer en T-Energy officieel hun deuren. Dit wordt feestelijk gevierd met diverse activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen kennis maken met het eerste Flocafe Espresso Room van Nederland. Op deze dag zal de wereldkampioen Barista bezoekers voorzien van een werelds kopje koffie. Tevens kan een ieder een kijkje nemen achter de schermen bij Mobiliteitscentrum De Beijer. 

Wat we samen doen voor meer groen

Het zal steeds vaker voorkomen dat automobilisten overstappen van fossiele brandstoffen naar niet-fossiele brandstoffen of dat zij elektrisch gaan rijden. Tamoil beweegt graag met haar klanten mee en biedt de energie die bij hen past. Naast de reguliere brandstoffen biedt het nieuwe station de klant de duurzame brandstof Neste MY Renewable Diesel™. Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) reduceert de uitstoot van CO2e tot 90% en is geschikt voor alle dieselmotoren. Elektrische rijders kunnen binnen afzienbare tijd ook terecht bij T-Energy Zetten waar zij groene stroom kunnen laden aan een T-Electric laadpaal.

 Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken en te zijner tijd te laden bij T-Energy in Zetten. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Mobility Card en de Zakelijke app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen en gebruik kunnen maken van een online portal.