Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Meppel

· Nieuws

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Meppel aan de Industrieweg 3 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. T-Energy Express Meppel is het derde T-Energy station dat Tamoil Nederland heeft geopend (eerder in Nieuwegein en Eindhoven).  

T-Energy Express Meppel

Wat we samen doen voor meer groen

Het zal steeds vaker voorkomen dat automobilisten overstappen van fossiele brandstoffen naar niet-fossiele brandstoffen of dat zij elektrisch gaan rijden. Tamoil beweegt graag met haar klanten mee en biedt de energie die bij hen past. Op die manier leveren we met elkaar een bijdrage aan meer groen. Elektrische rijders kunnen binnen afzienbare tijd ook terecht bij T-Energy Express Meppel waar zij groene stroom kunnen laden bij een T-Electric snellader.

Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken en te zijner tijd te laden bij T-Energy Express in Meppel. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen en gebruik kunnen maken van een online portal.

Meer over Tamoil

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Zij exploiteert 225 tank- en laadstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en is maatschappelijk betrokken. Zo produceert Tamoil groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen en biedt zij klanten op steeds meer locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Door middel van donatie aan stichting Alpe d’HuZes van de opbrengsten van kledingcontainers die op haar stations staan, draagt Tamoil bij aan onderzoek naar kanker. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.