Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Moergestel

· Nieuws

Tamoil Nederland heeft op 31 mei T-Energy Moergestel aan haar netwerk toegevoegd door overname van Esso tankstation van Esch. Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van dit tank- en laadstation aan de Akkerweg 2 tot een moderne energy hub. Het vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen, snelladers en andere dienstverlening zoals carwash en shop aanbiedt. T-Energy Moergestel is het vijfde T-Energy station binnen het netwerk van 230 stations van Tamoil Nederland. 

Wat we samen doen voor meer groen.

Naast de reguliere brandstoffen Euro 95, Superplus 98, Diesel en LPG biedt het T-Energy station de klant de duurzame brandstof Neste MY Renewable Diesel™ . Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) reduceert de uitstoot van CO2e tot 90% en is geschikt voor alle dieselmotoren. De hub in Moergestel is voorzien van 1 snellader 30kW en één lader van 22kW waar de klant kan laden.

Blijvend extra voordelig tanken en wassen.

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen bij T-Energy in Moergestel. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen en gebruik kunnen maken van een online portal. Klanten kunnen gebruik maken van drie T-Wash wasboxen en T-Wash rollover, een stofzuigerplein en bandenpomp op het vernieuwde station.

Meer over Tamoil

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Zij exploiteert 230 tank- en laadstations in Nederland en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en is maatschappelijk betrokken. Zo produceert Tamoil groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen en biedt zij klanten op steeds meer locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Door middel van donatie aan stichting Alpe d’HuZes van de opbrengsten van kledingcontainers die op haar stations staan, draagt Tamoil bij aan onderzoek naar kanker. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.