Tamoil opent haar eerste T-Energy station in Nieuwegein

· Nieuws

Tamoil is een nieuwe richting ingeslagen met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein aan de Ravenswade 200 tot een moderne energy hub. Het vrijwel geheel vernieuwde station is onlangs heropend en opereert onder de allesomvattende naam T-Energy Express, waarbij het naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals carwash en food-/drankautomaten aanbiedt.

T-Energy Express Nieuwegein

Wat we samen doen voor meer groen

Naast de reguliere brandstoffen biedt het vernieuwde station de klant de duurzame brandstoffen Neste MY Renewable Diesel™ en bio-CNG. Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100) reduceert de uitstoot van CO2e tot 90% en is geschikt voor alle dieselmotoren. De hub in Nieuwegein is voorzien van 4 opstelplaatsen waar de klant groene stroom kan laden bij T-Electric snelladers (300 kWh). De groene stroom daarvoor is deels afkomstig van de ruim 144 zonnepanelen op de nieuwe luifel.

Blijvend extra voordelig tanken en wassen

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen bij T-Energy Express in Nieuwegein. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken/laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen en gebruik kunnen maken van een online portal. Alle klanten kunnen gebruik maken van de 2 nieuwe T-Wash wasboxen, stofzuigerunits, food-/drankautomaten en bandenpomp op het vernieuwde station.