Tamoil opent onbemand tankstation in Beekbergen

· Nieuws

Tamoil Nederland B.V. heeft onlangs een nieuw Tamoil Express tankstation geopend in Beekbergen. De nieuwe aanwinst staat aan de Dorpstraat 43 naast Garage-, Takel- en Bergingsbedrijf Neuteboom.

Tamoil is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert 213 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland B.V.. “Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Beekbergen mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.”

Tamoil Express Beekbergen aan de Dorpstraat 43.

Speciale openingsactie!

Bij het onbemande tankstation aan de Dorpstraat 43 kunnen klanten terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5) en Diesel. Uiteraard viert Tamoil de opening van haar nieuwste tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 4 maart van kortingen tot 20 cent per liter op brandstoffen. Kortingen zijn inclusief BTW en gelden vanaf de Tamoil adviesprijs.