Tamoil opent onbemand tankstation in Nieuw-Vennep

· Nieuws

Tamoil heeft haar netwerk uitgebreid met een onbemand tankstation in Nieuw-Vennep aan de Pesetaweg 14. Het tankstation is gelegen aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44, op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Klanten kunnen sinds 2 juli bij dit tankstation 24/7 voordelig tanken.

Hoge kwaliteit brandstof, voordelig tanken en autowassen

Naast de reguliere Diesel, Euro 95 en Superplus 98 verkoopt het onbemande tankstation als één van de eerste locaties in de omgeving Neste MY Renewable Diesel™. Met deze fossielvrije en emissiearme diesel wordt de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% verminderd. Neste MY Renewable Diesel™ is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Tevens bouwt Tamoil naast het tankstation aan een wascentrum met (kettingbaan)wasstraat en 3 wasboxen met diverse wasprogramma’s. Voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans is er speciaal een wasbox ingericht. Ook zijn er moderne stofzuigers uitgerust met luchtblazers beschikbaar. Vanaf heden kunnen klanten een gratis waspas aanvragen via de website www.carwashplazanvz.nl

Openingsactie

Tamoil staat voor een hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken. Daarom viert Tamoil de opening van het tankstation met een openingsactie: klanten tanken van maandag 13 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020 extra voordelig met kortingen tot 22 cent per liter. 

Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken in Nieuw-Vennep. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra korting. Na een welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter bij de eerste 2 transacties ontvangt men 1 cent extra korting per liter bij de daaropvolgende tankbeurten. Vervolgens weer 5 cent extra korting per liter na elke 350 liter brandstof.

Zakelijke klanten kunnen extra voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland. De online portal heeft vele mogelijkheden om de kaart te beheren, waaronder kaarten activeren of blokkeren en zelf autorisaties instellen. De klant heeft 24/7 toegang tot de klantportal met daarin een overzicht van transacties en facturen.