Tamoil opent nieuw tankstation in Groningen

· Nieuws

Tamoil heeft een nieuwe Tamoil Express in Groningen geopend. De nieuwe toevoeging aan het uitgebreide netwerk staat aan de Peizerweg 97.

Tamoil Express in Groningen (Peizerweg)

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations uit te breiden. Door de opening van dit tankstation is het nu ook in Groningen mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

LED-verlichting

Met de opening van Tamoil Express Groningen gebruiken wij LED verlichting in de luifels van 117 tankstations. Dit aantal wordt het komende jaar uitgebreid naar 183. Ronald Kempen, directeur Tamoil Nederland B.V.: “Tamoil voert een actief beleid op het gebied van duurzaamheid. Naast het reduceren van onze energieconsumptie richten wij ons op de inkoop en het produceren van groene energie.”

Mobiel betalen

Consumenten kunnen bij Tamoil ook betalen met de mobiele app van MyOrder. Met MyOrder betaalt u mobiel, veilig en makkelijk vanuit uw auto. U hoeft alleen nog maar uit te stappen om te tanken. Naast betaalgemak krijgt u nu 1 cent extra korting per liter op de reeds scherpe pompprijzen van Tamoil als u betaalt met de MyOrder-app.