Tamoil Express nu ook in Sint Annaparochie en Zwartemeer

· Nieuws

Tamoil heeft twee nieuwe Tamoil Express tankstations geopend. De nieuwe aanwinsten staan in Sint Annaparochie, aan de Wissel 2, en in Zwartemeer, aan de Eemslandweg 29. Voorheen waren dit Allesco tankstations.

Tamoil Express Zwartemeer
Tamoil Express Zwartemeer

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations uit te breiden. Door de opening van deze twee nieuwe onbemande tankstations is het nu ook in Sint Annaparochie en Zwartemeer mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.

LED-verlichting

Peter Etman, directeur Tamoil Nederland B.V.: “Tamoil voert een actief beleid op het gebied van duurzaamheid dat zich niet alleen richt op de inkoop en het produceren van groene energie, maar ook op het reduceren van de energieconsumptie.” Ook bij de twee nieuwe stations wordt LED verlichting in de luifels gebruikt. Dit is nu op totaal 64 tankstations gerealiseerd en het aantal Tamoil tankstations met LED verlichting wordt het komende jaar uitgebreid naar 125. Het afgelopen jaar is een energiebesparing gerealiseerd die gelijk staat aan het jaarverbruik van 105 huishoudens.

Mobiel betalen

Bij de onbemande Tamoil Express stations in Sint Annaparochie en Zwartemeer kan ook betaald worden met de mobiele app van MyOrder. Met MyOrder betaalt u mobiel, veilig en makkelijk vanuit uw auto. U hoeft alleen nog maar uit te stappen om te tanken.