Tamoil voltooit omkleuring van Hartholt Olie stations

· Nieuws

Tamoil Nederland voegde in januari 7 locaties toe aan haar netwerk door de overname van de tankstations van Hartholt Olie. Inmiddels zijn deze stations in het oosten van Nederland omgekleurd naar Tamoil. Door de overname is het tankstationnetwerk van Tamoil van 218 naar 225 verkooppunten gegroeid.

Om de opening van de omgekleurde stations te vieren start op 5 mei een openingscampagne voor de 4 bemande (Heino, Windesheim, Nieuw Heeten en Wesepe) en 3 onbemande verkooppunten (Ommen, Lettele en Lemele). De bemande locaties zullen feestelijk aangekleed worden en iedere tankende klant ontvangt een leuke attentie.

Hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken

Tamoil staat voor een hoge kwaliteit brandstof en voordelig tanken. Naast de reguliere Diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op de locaties Heino en Wesepe Neste MY Renewable Diesel™ verkrijgbaar. Met deze fossielvrije en emissiearme diesel wordt de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot 90% verminderd. Neste MY Renewable Diesel™ is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Blijvend extra voordelig tanken

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken bij de tankstations van Tamoil. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd extra korting, tot wel 5 cent extra per liter.

Zakelijke klanten kunnen voordelig tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kunnen zij terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en hebben zij 24/7 toegang tot een online portal om transacties en facturen in te zien, de tankpas te activeren of te blokkeren en zelf autorisaties in te stellen.