Tanken bij Tamoil met Ease2pay

· Nieuws

Ease2pay heeft vandaag de eerste zakelijke tank app van Nederland gelanceerd. Ook voor zakelijke rijders is het mogelijk om bij Tamoil te tanken met Ease2pay. Met deze app betaalt u niet alleen voor brandstof, maar kunt u ook parkeergeld afrekenen. Daarnaast biedt Ease2pay in de toekomst ook de mogelijkheid om te betalen bij wasstraten en voor shop aankopen. 

Ease2pay - zakelijke tank app

Tamoil Nederland was in 2016 het eerste netwerk in Europa dat begon met Mobiel tanken en is nu ook weer één van de innovators die de app inzet om zakelijke klanten gemak te bieden.

Het dichtstbijzijnde tankstation bij u in de buurt vindt u altijd in de Tamoil pomplocator.

Wilt u meer weten?

Het hele persbericht van Ease2pay vindt u op hun website. Wilt u meer weten over de Ease2pay app? Kijk dan even op de website van Ease2pay. Volgens Ease2pay: “De tank app is eenvoudig te bemachtigen. Elke zakelijke klant kan zich in een paar minuten zelf online aanmelden. De enige handeling die men dient uit te voeren is een account aanmaken, een borg te storten via iDEAL en vervolgens de app downloaden. Daarna kan men direct tanken. Via automatische incasso wordt de borg vanzelf weer aangevuld en kan je gewoon blijven tanken.”