Verhoging van dag- en weeklimieten zakelijke gebruiker

· Nieuws

De brandstofprijzen zijn de afgelopen maanden fors gestegen als gevolg van de turbulente situatie in de wereld. Veel gebruikers van de Tamoil Mobility Card en BZL Mobility Card liepen er daardoor tegenaan dat de dag- en weeklimieten van hun tankpassen niet toereikend zijn. Inmiddels zijn al onze zakelijke klanten per mail geïnformeerd dat de limieten van de tankpassen met zo’n 30% verhoogd zijn. Het gaat hier om het bedrag per tankpas dat dagelijks/wekelijks in euro getankt kan worden, Het maximaal aantal liters per tankpas per dag/week blijft per tankpas gelijk.

Mocht u één van deze klanten zijn en bezwaar hebben tegen het verhogen van de limiet van uw tankpassen vragen wij u dit per omgaande bekend te maken aan ons via info@tamoil.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-4007300.

Indien u onlangs de limiet van uw tankpassen reeds heeft aan laten passen via onze Customer Service of via de online portal en u niet wenst dat de limiet verder verhoogd wordt, vragen wij u om ook even contact met ons op te nemen.

Mocht u zelf limieten hebben ingesteld voor de automatische incasso van uw facturen, dan is het wellicht wenselijk dat u die limieten zelf ook aanpast om storneringen te voorkomen. Voor een dergelijke aanpassing dient u direct contact te zoeken met uw bank.