Wat we samen doen voor meer leven!

· Nieuws

Eén van de kernwaarden van Tamoil is maatschappelijke betrokkenheid. Tamoil steunt daarom verschillende belangrijke goede doelen zoals de Roparun en Alpe d’HuZes in de maanden mei en juni. Twee Tamoil teams zullen te midden van vele andere teams tijdens deze evenementen een bijzondere prestatie gaan neerzetten.

Team NNN fietst en loopt om leven toe te voegen aan de dagen.

Het “Team NNN” uit Bergen op Zoom zal van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei bijna 550 kilometer hardlopend en fietsend een estafetteloop door Zuid Nederland gaan afleggen. Het team bestaat in totaal uit 25 deelnemers (waaronder 9 lopers, 8 fietsers en 8 verzorgers) en zal op tweede Pinksterdag finishen op de Coolsingel in Rotterdam in gesponsorde Tamoil outfits.

Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan het verschaffen van financiële middelen ten behoeve van het inrichten van sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, organiseren van workshops in een inloophuis en het creëren van een aangename badkamer in een hospice.

Team Tamoil gaat samen naar de top.

Op 1 juni zal het tweede “Team Tamoil” de weg naar de top van de Alpe d’Huez in Frankrijk gaan vinden. De teamleden zullen fietsend of wandelend de legendarische Alpe d’Huez op gaan met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker.

Op 31 Tamoil stations wordt in speciale kledingcontainers het hele jaar door kleding ingezameld. De opbrengst van de kledinginzameling gaat volledig naar het KWF, de Stichting Alpe d’HuZes en de Robert Kalkman Foundation.

Wij wensen beide teams heel veel succes met het volbrengen van deze bijzondere missie!