Werkzaamheden Tamoil Express Eethen

· Nieuws

Onze tankstations voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden de brandstofinstallaties van onze tankstations regelmatig gekeurd. Op 8 juni gaan we in Eethen beginnen. De werkzaamheden bij Tamoil Express Eethen aan de Cornelis Branderhorststraat 21 vinden plaats van maandag 8 t/m vrijdag 12 juni 2020.

Werkzaamheden Tamoil Express Eethen

Uiteraard proberen wij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er tijdens de keuring geen brandstoffen getankt kunnen worden op maandag 8 t/m vrijdag 12 juni 2020.

Wanneer alles volgens planning verloopt, is het tankstation op vrijdag 12 juni in de loop van de middag weer operationeel. Wij excuseren ons bij voorbaat voor het ongemak.

Alternatieve locaties

U kunt tijdens werkzaamheden ook terecht bij de andere Tamoil stations in de buurt van Eethen zoals:

  • Tamoil Express Heusden aan de Industrieweg 12
  • Tamoil Tankstation Waalwijk aan de Groenewoudlaan 1
  • Tamoil Express Raamsdonksveer aan de Parklaan 3
  • AVIA Wijk en Aalburg Parallelweg aan de Parallelweg 2

Heeft u een Tamoil tankpas? Dan kunt u uiteraard terecht bij de ruim 600 tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.