Aangepaste openingstijden bij Tamoil Express Veendam

· Werkzaamheden

Bij Tamoil Express Veendam worden de dakplaten van de luifel vervangen. De werkzaamheden aan de Drieborghweg 3 in Veendam duren van maandag 8 t/m vrijdag 19 juli 2109.

Aangepaste openingstijden

Het vervangen van de dakplaten is een ingrijpende klus. Bij Tamoil gaat veiligheid voor alles. Daarom hanteren wij tijdens de werkzaamheden aangepaste openingstijden. Van maandag 8 t/m vrijdag 19 juli 2019 is het tankstation overdag gesloten tussen 07.00 uur en 16.30 uur. In de weekenden en van maandag t/m vrijdag vanaf 16.30 tot 07.00 uur kunt u wel tanken bij Tamoil Express Veendam.

Waar kunt u tanken

Het dichtstbijzijnde Tamoil tankstation vindt u aan de Vosholen 115 in Sappemeer. Bij deze locatie kunt u natuurlijk ook terecht met uw Tamoil tankpas.

Uiteraard kunt u met de Tamoil tankpas terecht bij alle tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.