Keuring bij Tamoil Express Rotterdam Ommoord

· Werkzaamheden

Bij Tamoil vinden we dat onze tankstations moeten voldoen aan de hoogste eisen. Daarom worden onze brandstofinstallaties regelmatig gekeurd. Volgende week is het de beurt van Tamoil Express Rotterdam Ommoord aan de Martin Luther Kingweg 21 in Rotterdam.

Wat betekent dit voor u?

Het is van dinsdag 21 mei t/m donderdagmiddag 23 mei 2019 niet mogelijk Premium Euro en SuperE10Plus te tanken op dit station. De overige brandstoffen zijn wel verkrijgbaar.  In de loop van donderdagmiddag 23 mei a.s. zal het tankstation weer operationeel zijn.

Alternatieve locatie

Uiteraard proberen wij eventuele overlast tot een minimum te beperken. Onze excuses voor het ongemak als u wel hinder ondervindt van de werkzaamheden. Met of zonder Tamoil tankpas bent u overigens ook van harte welkom bij onder andere de volgende tankstations:

  • Tamoil tankstation Boezembocht, Boezembocht 14 in Rotterdam
  • Tamoil Express Zevenhuizen, Swanlaweg 1 in Zevenhuizen

Bovendien kunt u met deze tankpas terecht bij alle tankstations in ons netwerk. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u daarom graag naar de pomplocator op deze website.

Heeft u vragen?

Of het nu gaat om de werkzaamheden of uw tankpas. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-4007320. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@tamoil.nl.